Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: Godinama čekaju asfalt, nevolje sa prvim kišama

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 08.12.2022. u 08:25
Ulica u Bistričkom naselju, između “Haus majstora” i Ulice Milana Papića, 12 godina je, prema riječima našeg čitaoca, neasfaltirana, iako je prometna za saobraćaj 5-6 godina.

Do prije nekoliko godina, kako je kazao, stanari kuća koje se nalaze uz ulicu su nasipali tampon od šljunka koji bi koliko- toliko sanirao stanje, ali su, dodaje, i oni odustali iz razloga što je to uzaludan posao.

“Obećanje da će ulica biti asfaltirana postoji još i prije mog useljenja i svaki put se iz nekih razloga to prolongira. U zimskom periodu, usljed vremenskih prilika, ulica je neprohodna (šaljem slike), kako za pješake, tako i za automobile. U međuvremenu, izgradilo se još nekoliko kuća uz ulicu, samim tim i povećao broj stanovnika koji tu žive, što, čini mi se, problem čini još većim”, kazao je on.

Ovim putem apeluje na lokalnu upravu da riješi problem, jer je u pitanju oko 300 metara asfalta.

“Napominjem da je dio od raskrsnice kod Haus majstora do notara Ljubiše Markovića već asfaltiran, vjerovatno na inicijativu stanara koji tu žive”, kazao je čitalac portala Onogošt.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

   1. Obećanja nikad nijesu ostvarena.
    Kompletan dio je hitno potrebno asfaltirati kako dio u produžetku notara Markovića, tako i dio ispred stambene zgrade.
    Zaista uži dio grada koji je u katastrofalanom stanju…

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Sutjeska će naredne sezone u NLB ABA2 ligi igrati u grupi B protiv Vojvodine, Bosne i Rabotničkog, odlučeno je na žrijebu.
  Ministar zdravlja Vojislav Šimun kazao je da očekuje da će od jeseni transplantacije biti rađene i u Kliničkom centru. Gostujući na TVCG kazao je da rade na smanjivanju listi čekanja, te da je u pripremi nova metodologija zakazivanja pregleda. Istakao je da je broj bolovanja preko 30 dana smanjen za 50 odsto, a ispod 30 dana za 20 odsto.