ČITAOCI ŠALJU: Godinama čekaju asfalt, nevolje sa prvim kišama

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 08.12.2022. u 08:25
Ulica u Bistričkom naselju, između “Haus majstora” i Ulice Milana Papića, 12 godina je, prema riječima našeg čitaoca, neasfaltirana, iako je prometna za saobraćaj 5-6 godina.

Do prije nekoliko godina, kako je kazao, stanari kuća koje se nalaze uz ulicu su nasipali tampon od šljunka koji bi koliko- toliko sanirao stanje, ali su, dodaje, i oni odustali iz razloga što je to uzaludan posao.

“Obećanje da će ulica biti asfaltirana postoji još i prije mog useljenja i svaki put se iz nekih razloga to prolongira. U zimskom periodu, usljed vremenskih prilika, ulica je neprohodna (šaljem slike), kako za pješake, tako i za automobile. U međuvremenu, izgradilo se još nekoliko kuća uz ulicu, samim tim i povećao broj stanovnika koji tu žive, što, čini mi se, problem čini još većim”, kazao je on.

Ovim putem apeluje na lokalnu upravu da riješi problem, jer je u pitanju oko 300 metara asfalta.

“Napominjem da je dio od raskrsnice kod Haus majstora do notara Ljubiše Markovića već asfaltiran, vjerovatno na inicijativu stanara koji tu žive”, kazao je čitalac portala Onogošt.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

   1. Obećanja nikad nijesu ostvarena.
    Kompletan dio je hitno potrebno asfaltirati kako dio u produžetku notara Markovića, tako i dio ispred stambene zgrade.
    Zaista uži dio grada koji je u katastrofalanom stanju…

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.
  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.