Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: Punjač za električna vozila ne radi, mjesta često zauzimaju druga vozila

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 16.06.2024. u 08:04
Punjač za električna vozila u Ulici Radoja Dakića već danima nije u funkciji.

Zato su vozači ovih vozila, i dalje malobrojnih na našim drumovima, prinuđeni da van Nikšića traže stanice za punjenje automobila.

Kako nam je rekao čitalac, to izaziva nezadovoljstvo korisnika.

''Vozači su nerijetko nervozni, jer je to jedini punjač u gradu'', rekao nam je on.

Kako nam je rekao, dodatan problem predstavlja što je saobraćajna signalizacija izblijedjela.

''Stoga, ostali vozači parkiraju vozila na mjestima označenim za punjenje električnih automobila i istima zauzimaju mjesta, koja su njima isključivo namijenjena'', naveo je on u obraćanju.

Smatra da bi Komunalna policija trebalo da obrati pažnju na nepropisna parkiranja.

''Potrebno je novo farbanje, kako bi signalizacija bila vidljiva svima i, ljudi ne bi parkirali vozila na tim mjestima", rekao je on u apelu nadležnima.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Komunalna policija ne radi svoj posao, na svakom koraku su vozila parkirana na pješačkim prelazima, mjestima za invalide, trotoarima, raskrsnicama, van obilježenih parking mjesta na ulicama…svi pokušavaju da izbjegnu plaćanje parkinga od 30 centi a voze bijesna auta od 20.000 € pa naviše.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Čitalac Portala Onogošt poslao nam je fotografiju na kojoj se vide dvije osobe koje izbacuju otpad na lokalitetu krupačkih topola.
  Saobraćajne nezgode u Crnoj Gori tokom prošle godine odnijele su 78 života, što je u odnosu na 2022. pet žrtava više. Od ukupnog broja poginulih, stradalo je 35 vozača, 21 saputnik, četiri motociklista, jedan biciklista i 17 pješaka. Crnogorski putevi odnijeli su život 66 građana ove države, dok je broj stradalih stranih državljana 12. To se navodi u izvještaju Uprave policije o stanju bezbjednosti saobraćaja na putevima za 2023. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore donijelo je novi Pravilnik o kriterijumima, načinu, uslovima i visini naknade za ostvarivanje prava na studentski kredit i stipendiju za najbolje studente. Pravilnik uvodi detaljna pravila i uslove koje studenti moraju ispuniti da bi ostvarili pravo na finansijsku podršku tokom studiranja.