Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čitaoci šalju: U Školskoj ulici u Kličevu početni radovi ostavili nebezbjedan put

Čitalac Portala Onogost
 • Autor onogost.me
 • 01.06.2024. u 08:15
Stanovnici Školske ulice u Kličevu šest mjeseci trpe posljedice loše organizovanih i nebezbjednih radova izgradnje.
Početak radova u decembru prošle godine donio je nevolje vozačima i pješacima, ukazao je jedan od mještana.
Čitalac Portala, koji nam je dostavio fotografije, smatra da gradilište nije adekvatno obezbijeđeno, jer tim putem djeca idu u školu.
Automobili se oštete, a neki stanovnici, kaže, prijavili da su im polomljeni karteri.
“Stanje je baš katastrofa. Šahte otvorene, auta se lome... I karteri se lome na tom dijelu gdje se izvode radovi. U decembru su počeli sa izvođenjem radova i za nešto više od šest mjeseci su iskopali i uradili oko 500 metara cijevi. I, šahte ovako stoje. Neće ni da se potrude, da nama kao mještanima upristoje put, da ga barem malo poprave i uvaljaju. Samo kažu mi imamo dozvolu da trajno zatvorimo put”, kazao je mještanin.
Smatra da izvođač radova nije stručan za posao i da ne posjeduje adekvatnu mehanizaciju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  7

  1. Put je katastrofalan,ne moze se prici kuci.Pitamo se kad ce ga bar malo nasuti i uvaljati da ne lomimo kola i da mogu djeca bezbjedno proci do skole.

   1. Kličevljanin

    pa kad onaj gmaz od Miga Bojovića radi put Dali su posao najvećoj DPS-ovoj vredeti iz Kličevac da radi put.Pa tako nam intrrba kad smo pussy-s.

    1. Kapetan Zupski

     prwporucili ga poslovi na izgradnji putne infrastrukture kroz CG …prije ovoga staza do kuce i pomocnog objekta koja je nakrivo xaxaxa

  2. Istog ovog čitaoca pitati koliko je sa ogradom ušao u put i uzurpirao državnu imovinu, svojom ogradom izgradjenom u trasi putnog pojasa ugrozio bezbjednost pješaka, kao i ostalih učesnika u saobraćaju.

  3. Kapetan Zupski

   Izvodjac radova nema adekvatnu opremu da pravi stazu do stale a ne put …al nazalost sada nam je tako kako je . .pogledajte samo Ulicu koja prilazi Ispod Trebjese do Okova …zavrsena kako je uradjena da su je djeca na tehnickom radila bolja bi bila …Siroka ulica .. isti izvodjac …neravna sahte vec utonule 100 m ulice asvaltirano iz deset puta isto toliko prekida …Bitno je slikavqnje na otvaranju i zatvaranju radova a kako su utrosene pare ma koga boli uvo

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.