ČITAOCI ŠALJU: “Značilo bi da rasvjeta bude bar na još jednom stubu”

Čitateljka portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 30.03.2023. u 15:36
U Školskoj ulici broj 4, u Kličevu, kao da nema rasvjete, kaže čitateljka našeg portala.

Ističe da je ulica mračna zbog nedostatka stubova ulične rasvjete.

Kako je kazala, puno djece iz te ulice ide u školu i kada je zima ništa se ne vidi.

“Kao što vidite, na početku ima stub sa rasvjetom. Do kraja ulice nema više rasvjete. Ima jos jedan stub na kom nema rasvjete. Puno je djece koja idu ovom ulicom u školu, mnogo bi značilo da bude rasvjeta bar na još jednom stubu. Bila bih Vam zahvalna ako bi objavili slike, jer je u toku mijenjanje rasvjete. Možda bi postavili rasvjetu i u Školskoj 4”, navodi čitateljka našeg portala koja nam je dostavila fotografije.

“Slikano uz pomoć blica, sa kraja ulice”, čitateljka portala

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Takmičar Karate kluba Šampion i reprezentativac Crne Gore, Dragoljub Dano Mijušković, drugog takmičarskog dana Balkanskog šampionata za djecu koje se održava u Baru, u kategoriji +45kg, 2013. godište, osvojio je bronzanu medalju.
  Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojnih droga na teritoriji ovog grada, podnijeli krivičnu prijavu protiv jedne osobe.
  Inspektori su u aprilu zabranili da u Crnu Goru uđe 19.144 kilograma krastavca, 3.020 kilograma grejpfruta i čak 34.000 kilograma krompira za koje je utvrđeno da imaju veću količinu pesticida od dozvoljene ili da kvalitet nije na propisanom nivou, pokazuje izvještaj u koji je Portal RTCG imao uvid.