Stanari Ulice 46: Apelujemo na lokalnu upravu da reaguje i riješi problem

Čitaoci portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 19.12.2022. u 08:30
Stanari Ulice 46 u Rudom Polju duži niz godina nezadovoljni su izgledom prilaza zgradi i okolnim kućama.

Tvrde da su više puta bili na sastancima u Opštini Nikšić, ali, kako ističu, sve do danas ostalo je samo obećanje.

“Zaista smo u velikom problemu jer i sami taj dio ima problem i sa parking mjestima, ali svakako prioritet je asfaltiranje prilaza. Kao stanari u navedenom dijelu ulice, apelujemo na lokalnu upravu da reaguje i hitno riješi problem koji je zaista hitan za nas”, navodi se u reagovanju koje potpisuju stanari Ulice 46, Rudo Polje.

Nadaju se, kako kažu, da će uprava imati razumijevanja.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  7

  1. Tačno bi čovjek pomislio da su ove kuće napravljene poslednjih godinu i po- dvije i da je ova vlast dala saglasnost za izgradnju ove ulice. Ali…. ova ulica je izgrađena ima skoro 30 god, i nijeste ni smjeli ni htjeli da pitate DPSvlast da vam je srede. A oni su svakih izbora obećavali, preko predstavnika mjesne zajednice, da će vam to završiti samo da ih glasate.
   Znači, samo malo strpljenja biće vam asfaltirano i završeno, ova vlast u Nk je narodna.

    1. pa više su asfaltirali i uradili, za godinu. i po, otkako su na vlasti, no DPS za svo prethodno vrijeme. Da nijesu ništa drugo nego onaj kvart kod parka i kvart kod Komunalnog….a da ne pominjemo što su asfaltirali po selima, zatim put do Kapetanovog jezera…. Znam sigurno jedno, ko god da dođe sa nekim konkretnim i dobrim predlogom, ova vlast im izađe u susret.

    2. Nikšićanin

     Nije bitno ko je na vlasti, bitno je kako radi posao, naravno da prethodnici nijesu bili onakvi kakve su građani tražili, međutim ko god da dođe treba da je na usluzi građanima, a to između ostalog znači i ovo o čemu se piše, treba da su nam gradske i prigradske ulice i prilazi uredni, a naravno vodo snadbijevanje uredno, e tek onda se može ići na infrastrukturu seoskih područja opštine Nikšić.
     Sramota je da u 21-om vijeku u gradu nijesu sve ulice, parking mjesta uredna i moguća za prilaz stambenim objektima.
     Ko god bio na vlasti to mu je dužnost i obaveza!

  2. Bravo!”budos” kad nijesu trazili ranije,nego ih je “nesto drugo zanimalo” sad neka cekaju u red!!!

  3. Imaju za kuce sa 2 sprata , imaju da urade zgradu od 5 spratova. ali nema se za asfalt nego aj opstino asvaltiraj.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Završila je Nižu muzičku školu – odsjek klavir, osvojila desetine zlatnih medalja na takmičenjima u modernim plesovima, ali ju je želja za novom avanturom iz svijeta muzike odvela u oblast modelinga i odmah se to ispostavilo kao pun pogodak.
  Ukupan broj stanovništva koje se selilo unutar Crne Gore u 2022. godini iznosi 6. 960. To pokazuju zvanični podaci Monstata o unutrašnjim migracijama.