Akcija čišćenja Kapetanovog jezera

  • Autor onogost.me
  • 29.05.2022. u 06:31

Kapetanov Konak organizuje prvu veliku akciju čišćenja Kapetanovog jezera, u saradnji sa NVO Ne bacajte Boce i NVO Naša akcija danas na pomenutoj lokaciji.

“Veliko nam je zadovoljstvo što će prva akcija čišćenja jezera koja je inicirana od strane Kapetanovog konaka, biti dio  kampanje „Da zablista Crna Gora“ čiji je pokretač i organizator nevladina organizacija Koalicija za održivi razvoj. Naime, akcija je podržana od strane mnogobrojnih nevladih organizacije, institucija, javnih preduzeća i grupa građana, volontera, koji će danas udruženim snagama podržati prvu veliku akciju čišćenja Kapetanovog jezera u nadi da će poslati snažnu poruku da prirodu koju imamo treba da čuvamo, cijenimo i poštujemo. Cilj akcije je da se Kapetanovom jezeru kao jednom od posećenijih izletišta u Crnoj Gori vrati stari sjaj i da se očisti od smeća koje narušava  ljepotu ovog predijela”, navode iz Ekopatriotizma.

Od strane organizatora za prisutne biće obezbijeđeno osvježenje i sendviči. 

Akcija čišćenja počinje u 10 časova, a okupljanje je predviđeno ispred Kapetanovog konaka.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede pokrenuli su niz značajnih aktivnosti koje treba da doprinesu daljem unapređenju zaštite dobrobiti životinja u našoj zemlji, saopšteno je iz tog resora.
Gordana Savić iz Nikšića nakon detaljnih pregleda hitno mora da nastavi liječenje u Turskoj zbog komplikacija svoje bolesti i zbog metastaza, za koje joj je potrebno 5.000 eura, saopšteno je iz NVO Happy life.