Nikšić Vrijeme
11.1°C Kiša, neprekidna: umjerena

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Oprez zbog poledice na putu

amscg
  • Autor onogost.me
  • 02.01.2016. u 08:10

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore saobraća se uglavnom po suvim putevima, a na sjeveru ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Podsjeća se da je od 15. novembra zimska oprema obavezna na putevima gdje je naznačeno signalizacijom bez obzira na vremenske uslove. Na ostalim putevima obavezna je samo ako to uslovljavaju zimski uslovi – snijeg, led ili poledica.

Zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednsmjerni.

Na magistralnom putu Podgorica – Cetinje – Budva, za novogodišnje i božićne praznike neće biti biti radova i izmjena u režimu saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije Željezničkog mosta “Tanki rt” na magistralnom putu Petrovac – Podgorica, od danas će se saobraćati jednom trakom od 12 do 16 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zavod za hirometeorologiju i seizmologiju (ZHMS) izdao je upozorenje povodom loših vremenskih prilika tokom ponedjeljka i utorka. Upozoravaju na obilne kiše, jak olujni južni vjetar, a moguće su bujične urbane poplave, kao i smetnje u saobraćaju, telekomunkacijama i distribuciji električne energije.
Meteorolog Branko Micev navodi da nas naredne sedmice očekuju promjenljive vremenske prilike uz skoro svakodnevnu kišu na jugu i u centralnim predjelima.