AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog magle na sjeveru

amscg
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2015. u 07:31

U većem dijelu Crne Gore danas se saobraća u relativno povoljnim uslovima.Vidljivost je, zbog magle, ponegdje smanjena na sjeveru po kotlinama i duž rijeka, pa iz Auto-moto saveza savjetuju dodatnu opreznost u vožnji.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Regionalni put Bioče – Mateševeo, u mjestu Pelev brijeg, biće zatvoren za saobraćaj od 11 do 15 sati zbog presvlačenja asfalta. 

Zbog rekonstrukcije raskrsnice M-2, dionica Podgorica – Kolašin i skretanje za Mateševo izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je i semaforska signalizacija.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je, zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na magistralnom putu M-12, dionica Ribaraevine-Barski most, u Rakonjama je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednsmjerni, a postavljena je i svjetlosna signalizacija.

Usljed rekonstrujcije raskrsnice na magistralnom putu Podgorica-Ribarevine, u Mojkovcu je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz postavljenju semaforsku signalizaciju. 

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U saobraćajnoj nezgodi dva automobila u Mokroj Njivi, u Nikšiću teže tjelesne povrede zadobila je jedna osoba, dok su tri lakše povrijeđene, saopšteno je iz nikšićke Opšte bolnice.
Povodom najave Sindikata izabranih doktora Crne Gore da će protestovati zbog toga što su se Ministarstvo zdravlja i Vlada oglušili o njihove zahtjeve i nijesu se odazvali pozivu na sastanak, iz Ministarstva zdravlja su nam saopštili da pomenuti Sindikat nije reprezentativan, niti je od strane poslodavca kao takav predložen, te se nijesu stekli uslovi za održavanje sastanka.