Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog magle na sjeveru

amscg
  • Autor onogost.me
  • 29.10.2015. u 07:31

U većem dijelu Crne Gore danas se saobraća u relativno povoljnim uslovima.Vidljivost je, zbog magle, ponegdje smanjena na sjeveru po kotlinama i duž rijeka, pa iz Auto-moto saveza savjetuju dodatnu opreznost u vožnji.

Na magistralnom putu Šćepan Polje-Plužine, zbog rekonstrukcije raskrsnice, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni i postavljena svjetlosna signalizacija.

Na magistralnom putu Mojkovac-Bijelo Polje, u mjestu Slijepač most, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Regionalni put Bioče - Mateševeo, u mjestu Pelev brijeg, biće zatvoren za saobraćaj od 11 do 15 sati zbog presvlačenja asfalta. 

Zbog rekonstrukcije raskrsnice M-2, dionica Podgorica - Kolašin i skretanje za Mateševo izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je i semaforska signalizacija.

Režim saobraćaja na regionalnom putu kroz Virpazar promijenjen je, zbog rekonstrukcije mosta u tom mjestu, a odobreno je i postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

Na magistralnom putu M-2, dionica Petrovac-Virpazar postavljen je montažni most za pješake, a vozila do sedam tona mogu koristiti alternativni put kroz naselja Boljevići, Limljani, Gluhi do i Novo naselje.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice na magistralnom putu M-12, dionica Ribaraevine-Barski most, u Rakonjama je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednsmjerni, a postavljena je i svjetlosna signalizacija.

Usljed rekonstrujcije raskrsnice na magistralnom putu Podgorica-Ribarevine, u Mojkovcu je promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz postavljenju semaforsku signalizaciju. 

Teretna vozila, mase preko sedam tona, mogu koristiti alternativni put Bar-Ostros-Ulcinj-Virpazar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću odredilo je pritvor M.Č. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja donio je rješenje o zadržavanju R.Š. zbog osnovane sumnje da je izvršio dva krivična djela nasilja u porodici ili u porodičnoj zajednici.