Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Saobraća se nesmetano

puteviiii
  • Autor onogost.me
  • 26.04.2016. u 06:53

U centralnim i južnim predjelima Crne Gore jutros se nesmetano saobraća, dok su putevi na sjeveru mokri, saopšteno je iz Auto-moto saveza. 

Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode uslovima na putu, naročito na dionicama na kojima se radi.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati.

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 sati do 15 sati i 30 minuta.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 13 sati i od 14 sati i 20 minuta do 17 sati. Mimo tih termina saobraća se naizmjenično jednom trakom.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je semaforska signalizacija. Od dva sata i 30 minuta do pet sati, kao i od 21 sat do 23 sata i 30 minuta saobraćaj će biti obustavljen. 

Zbog radova na magistralnim putevima M2.1 barski most – Ribarevina i M-2 Ribarevina – Berane saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati. 

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica – Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18 na dionici Tuzi – Božaj, u mjestu Pljoče, do završetka rekonstrukcije puta, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaj na dionici Cetinje – Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti prekinut za sve vrste vozila od 11 do 12 i od 15 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-5, dionica Mojkovac – Đurđevića Tara, zbog sanacije klizišta u mjestu Dobrilovina, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremeno zaustavljanje, ne duže od deset minuta.

Na magistralnom putu M-2 Berane – Rožaje, dionica tunel Lokva, zbog radova u sklopu izrade glavnog projekta rekonstrukcije magistralnog puta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvojsmjernog na jednosmjerni.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac – Ribarevina, lokalitet Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu na kom se radi.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odliv stanovništa i loša putna infrastruktura najveći su problemi opštine Plužine, kazao je u emisiji „Mreža“ Televizije Crne Gore predsjednik te opštine Slobodan Delić.
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković, sekretar Sekretarijata za kulturu sport, mlade i socijalno staranje Dejan Ivanović, kopredsjednica Ženskog kluba Skupštine opštine Nikšić Ksenija Milović i izvršna koordinatorka NVO ,,SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić“ Nataša Međedović, potpisali su Memorandum o razumijevanju i saradnji, sa ciljem unapređenja servisa za prevenciju, zaštitu, rehabilitaciju i reintegraciju žrtava rodno zasnovanog nasilja na nivou opštine Nikšić.