Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Saobraća se po suvim putevima

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 05.04.2016. u 07:21

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a iz Auto moto saveza su na vozače apelovali de poštiju propise i vožnju prilagode uslovima. 

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 sati do 15 sati i 30 minuta, a u Markovićima od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta. Osim u ovim terminima, na mjestima gdje se radi saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje, na dionici Kamenica - Materizi - Jankovića krš - Ulići saobraćaj će od biti obustavljen od deset do 15 sati za sve kategorije vozila. Osim tog termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju. Na lokalitetu Barutana odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Režim saobraćaja je, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta u Baošićima, na magistralnom putu M-2, dionica Herceg Novi-Kamenari, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguća je i obustava za sve vrste vozila u trajanju od deset minuta u terminu od deset do 11 sati i od 13 do 14 sati.

Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaja na dionici Cetinje - Njeguši biće, zbog rekonstrukcije, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti prekinut za sve vrste vozila od 11 do 12 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-18 na dionici Tuzi – Pljoče, do završetka rekonstrukcije puta, režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Režim saobraćaja će, zbog rekonstrukcije magistralnog puta, dionice Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz postavljenu semaforsku signalizaciju. Saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od jedan do tri i od 20 do 22 sata.

Zbog održavanja, na magistralnim putevim M - 2.4 dionica Petrovac - Bar - Ulcinj, M - 2 dionica Krtolska raskrsnica - Petrovac, M-2 dionica Debeli brijeg - Kotor i M-4 dionica Lipci - Vilusi promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci