CB Nikšić: Oduzeti puška, municija i ručna bomba

puska
  • Autor onogost.me
  • 29.07.2016. u 09:16

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić oduzeli su od Momčila Đuričkovića (62) iz Danilovgrada automatsku pušku kalibra 7,62mm, 35 komada municije različitog kalibra, kao i ručnu bombu.

Oni su juče na osnovu operativnih aktivnosti, a po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću, izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje Đuričković koristi u Nikšiću i tom prilikom pronašli i oduzeli pomenuto oružje i municiju.

O ovome je obaviješten zamjenik osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, koji je naložio da se oduzeto oružje i municija pošalje na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu, nakon čega će biti podnesena krivična prijava.

Pripadnici nikšićke policije u kontinuitetu sprovode aktivnosti na pronalasku vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim predjelima, mostovima i prilazima tunelima ima mjestimične poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Povodom informacija koje su se jutros pojavile na društvenim mrežama da u studentskom domu hotela „Onogošt“ već dva dana ne radi grijanje, menadžment je saopštio da je kvar otklonjen sinoć u kasnim večernjim satima i da je u to vrijeme pušteno grijanje.