Danas počinje drugo polugodište

ucionica_stolica
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 30.01.2023. u 08:06
U osnovnim i srednjim školama danas će početi drugo polugodište za školsku 2022/2023. godinu.

Početak drugog polugodišta pomjeren je za sedam dana na zahtjev turističke privrede, Privredne komore, ministarstava finansija i turizma zbog turističke sezone.

“Svim školarcima, osnovcima i srednjoškolcima, želimo srećan početak drugog polugodišta. Neka vam školski dani prolaze u sticanju znanja, uz odlične rezultate”, kazali su iz Ministarstva prosvjete.

Oni su đacima poručili da će samo radom i trudom, uz nesebičnu pomoć svojih učitelja i nastavnika, steći znanja koja će im biti značajna u akademskom napredovanju i budućem životu.

“Srećno i kolegama prosvjetnim radnicima, koji u prosvjetnoj i humanoj misiji našoj djeci prenose znanja i pripremaju ih za bolju i ljepšu budućnost”, zaključuje se u saopštenju Ministarstva.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U crnogorskom MUP-u od pet letjelica aviohelikopterske jedinice nijedna nije operativna. Postavlja se pitanje kako ići u akcije spašavanja koje zahtijevaju pomoć iz vazduha. Iz Vojske, koja raspolaže sa pet helikoptera, ističu da to nije njihov primarni zadatak ali da su u prethodne dvije godine imali dosta angažovanja zato što takvim zadacima druge institucije nijesu mogle da odgovore.
  Sutjeska je večeras savladala Primorje 95:83 u 19. kolu Prve crnogorske košarkaške lige i upisala 14. pobjedu u šampionatu.