„Dior“ i naslovne strane turskih časopisa – najava uspješne karijere Nikšićanke Bojane Durutović

bojana3
Privatna arhiva
  • Autor Marija Vujovic
  • 05.01.2018. u 07:32

Zahvaljujući ljepoti i profesionalnosti o kojima svjedoče dosadašnji angažmani, a uprkos mladim godinama, osamnaestogodišnja Nikšićanka Bojana Durutović već niže uspjehe u modnom svijetu.

Modelingom počinje da se bavi kao djevojčica, već sa 10 godina, a sa 16 i profesionalno.

 „Prve korake u ovom poslu napravila sam u D Models agenciji. Posle par godina provedenih u pomenutoj agenciji, učenja pravilnom hodu, disciplini i lijepom ponašanja, dobijam i prve poslovne ponude koje stižu iz Španije, Italije i Turske“, sjeća se ova lijepa Nikšićanka.

Osim revija, zapažena je i na domaćem, ali i inostranom tržištu, što smatra velikim dosadašnjim uspjehom.

„Od  angažovanja u Crnoj Gori, osim revija, izdvojila bih video spot za estradnog umjetnika Aca Živanovica. Ono što moram podijeliti sa vama je da sam radila za modnu kozmetičku liniju „Dior“ i to je moj veliki uspjeh kao i uspjeh moje matične agencije“, zadovoljno ističe Bojana.

Tako je nedavno stigla ponuda za još jedan važan angažman, i, kako priča ona, nije bilo lako odlučiti. Razloga je više.

„Prije par mjeseci sam dobila ponudu od svoje matične agencije D Models za angažovanje u Turskoj, da potpišem ugovor i da krenem. Razmišljala sam dugo jer sam već imala par poslovnih ponuda isto tako primamljivih kao u Turskoj,  ali uz pomoć svoje agencije odlučila sam ipak da odem. Ovdje sam se odlično snašla, svaki kasting prolazim, radim za poznate turske brendove, od kataloga do bilborda i naslovnih strana“, prenosi nam utiske ona naglašavajući da mnogo voli svoj posao i da ga radi sa velikom ljubavlju, a sve uz neizmjernu podršku svoje porodice.

Planovi za budućnost su veliki, priča ona, ali i ljubav prema svom gradu.

„Nikšić mi mnogo nedostaje, nedostaje mi porodica, ali sam isto tako jaka i istrajna u svemu što naumim. Pošto sam zadovoljna uslovima ovdje u Istanbulu, vjerovatno ću produžiti ugovor“, najavljuje ona za kraj našeg razgovora.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.