Djevojka vozila sa 3,67 promila alkohola, muškarac sa 2,20 učestvovao u saobraćajnoj nezgodi

Tviter/UP
 • Autor onogost.me
 • 10.03.2023. u 09:45
Nikšićka policija sinoć je uhapsila dva vozača koja su upravljala vozilom pod dejstvom alkohola.

Uhapšen je P.G. (58) koji je kontrolisan, budući da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Vuka Karadžića. Upravljao je vozilom sa 2,20 promila alkohola u organizmu.

Iz policije je saopšteno da je uhapšena i I.R. (25) koja je kontrolisana u mjestu Brlja, u Nikšiću.

Utvrđeno je da je upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,67 gr/kg, kazali su iz policije.

“Oni će uz prekršajne prijave biti privedeni nadležnom sudiji za prekršaje na dalje postupanje”, saopštili su iz policije.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. jel moguce,3.5 promila alkohola u krvi,pa ne moze stajati na noge,jedino mote da je konzumiral bijelo,pa da je drzalo u zivotu,katastrofa

  2. jel moguce,3.5 promila alkohola u krvi,pa ne moze stajati na noge,jedino moze da je konzumiral bijelo,pa da je drzalo u zivotu,katastrofa

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
  Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.