Filozofski Fakultet: FOSFIM projekat okuplja eksperte iz Belgije i Portugala

untitled
Filozofski fakultet
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2015. u 12:48

U okviru Tempus projekta FOSFIM, koji se u organizaciji Univerziteta Crne Gore,realizuje na  Filozofskom fakultetu u Nikšiću, organizovana su predavanja eksperata iz zemalja partnera za studente na Magistarskim studijama inkluzivnog obrazovanja. 

U periodu od 12 do16. novembra gostovali su eksperti iz Belgije sa Katoličkog Univerrziteta u Luvenu, a od 18. do 23. novembra sa studentima će raditi eksperti sa Politehničkog Instituta iz Portugala.

Takođe,  u okviru ove studijske posjete za 19.novembar je planirana i posjeta OŠ “Mileva Lajović Lalatović” s ciljem upoznavanja sa aktuelnim praktičnim sadržajima iz domena inkluzivnog obrazovanja. Budući da je ova škola prepoznata kao jedna od vrlo uspješnih i reprezentativnih u pogledu uvođenja elemenata inkluzije i socijalne inkluzije u nastavni ambijent, gosti iz Portugala će imati prilike da se neposredno upoznaju sa ishodima i dostignućima u ovoj oblasti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U južnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim i centralnim povremeno dolazi do mećave i zbog niskih temperatura mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).