Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:23
6.12.2018.

FOTO: Počelo postavljanje „ležećih policajaca“ u Ulici narodne omladine

Brojni apeli stanara konačno su „urodili plodom“. U Ulici narodne omladine, jednoj od najprometnijih u Nikšiću i, nažalost, poznatoj po čestim saobraćajnim nezgodama, konačno je počelo postavljanje usporivača brzine, tzv ležećih policajaca.


Naime, iz opštinskog Sekretarijata za saobraćaj uslišili su molbe stanara i ispunili obećanje nastalo nakon što je prošlog mjeseca, u kratkom periodu, došlo do više saobraćajnih nezgoda.

„Mi smo i pored ovih peticija mještana odlučili da postavimo dvije vještačke izbočine, tzv. ležeće policajce, koje bi postavili na razmaku od 100 metara. Računam da će to biti završeno za mjesec dana“, najavio je tada Milan Bošković iz opštinskog Sekretarijata za saobraćaj.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:12
  17.2.2019.

  U Crnoj Goru u nižim predjelima jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:53
  17.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom ostati korisnici kod Autobuske stanice.

 • 14:17
  16.2.2019.

  Svijest o doniranju u Crnoj Gori nije na visokom nivou i veoma je važno uticati na djecu da nauče da poklanjaju, pomažu drugima, dijele talenat i volontiraju, a neophodno je i povećati stepen njihove bezbjednosti u saobraćaju. To je ocijenio Đorđije Kotri, predsjednik Upravnog odbora Fondacije Marija Kotri, koja je osnovana sa ciljem da se sačuva uspomena i sjećanje na djevojčicu Mariju koja je tragično izgubila život u željezničkoj nesreći u Nikšiću.

 • 13:10
  16.2.2019.

  U ponedjeljak 18. februara će biti organizovano veče posvećeno obilježavanju 148 godina crnogorskog novinarstva.