Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:23
6.12.2018.

FOTO: Počelo postavljanje „ležećih policajaca“ u Ulici narodne omladine

Brojni apeli stanara konačno su „urodili plodom“. U Ulici narodne omladine, jednoj od najprometnijih u Nikšiću i, nažalost, poznatoj po čestim saobraćajnim nezgodama, konačno je počelo postavljanje usporivača brzine, tzv ležećih policajaca.


Naime, iz opštinskog Sekretarijata za saobraćaj uslišili su molbe stanara i ispunili obećanje nastalo nakon što je prošlog mjeseca, u kratkom periodu, došlo do više saobraćajnih nezgoda.

„Mi smo i pored ovih peticija mještana odlučili da postavimo dvije vještačke izbočine, tzv. ležeće policajce, koje bi postavili na razmaku od 100 metara. Računam da će to biti završeno za mjesec dana“, najavio je tada Milan Bošković iz opštinskog Sekretarijata za saobraćaj.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:38
  21.4.2019.

  Učenici VIII razreda OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Sandrom Đukanović i Nadom Orbović, obilježili su 21. april, Međunarodni dan kreativnosti i inovacija.

 • 12:56
  21.4.2019.

  Iako je prije skoro 10 godina Skupština opštine Nikšić donijela Odluku o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca, gdje između ostalog piše i da je “zabranjeno izvoditi pse na zelene površine koje su uređene kao cvijetnjaci ili travnjaci, dječija i sportska igrališta, kupališta, groblja i sl”, kao i da je “držalac kućnog ljubimca dužan ukloniti izmet svog kućnog ljubimca sa javnih površina”, nemoguće je ne primjetiti da se popriličan broj naših sugrađana toga ne pridržava.

 • 11:25
  21.4.2019.

  Blizu 6.000 metara kubnih drveta nezakonito je posječeno lani, što ukazuje daje riječ o značajnom problemu koji ugrožava održivo gazdovanje šumama u Crnoj Gori.

 • 10:04
  21.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).