Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Goranović čestitao početak školske godine

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 04.09.2023. u 14:22
Potpredsjednik opštine Nikšić Mitar Goranović posjetio je, povodom početka školske godine, OŠ „Branko Višnjić“ na Krscu.

"Obraćajući se učenicima u ime Opštine Nikšić, potpredsjednik Goranović im je poželio srećan početak školske godine, sa porukom da, uz druženje i prijateljstvo, stiču znanja i vještine, neophodne da izrastu u obrazovane i plemenite ljude, na ponos svih nas", navode iz lokalne uprave.

Direktorica škole Bojana Nikolić je, kako navode, zahvalila na posjeti i kazala da je škola spremno dočekala novu školsku godinu, a sredstva koja je Opština obezbijedila u julu namjenski su utrošena za obnovu krova i rekonstrukciju plafona.

Nikolić je kazala da školu pohađa 15 učenika, uz nadu da će ih naredne godine biti više.

Goranović je učenicima uručio školski pribor i torbe, dok su slične prigodne poklone dobile i OŠ „Dobrislav Đedo Perunović“ na Bogetićima, „Dušan Đukanović“ na Lukovu i „Janko Bjelica“ u Donjim Crkvicama.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.