Izgorjela stolarska radionica u Brodu, vatrogasci spasili kuću

pozar_na_radionici_slavka_radulovica
  • Autor onogost.me
  • 10.02.2016. u 12:42

U nikšićkom prigradskom naselju Brod, u Gornjem polju, jutros u zoru izgorjela je stolarska radionica Slavka Radulovića, a u požaru niko nije povrijeđen.

Vatragasci su od požara uspjeli da spasu kuću i pomoćni objekat.

Komandir nikšićke službe zaštite i spasavanja, Veselin Gardašević, kazao je agenciji MINA da su o požaru obaviješteni jutros u četiri sata i 32 minuta, a da je nakon sedam minuta 11 vatrogasaca sa tri vozila gasilo vatru.

“Požar je zahvatio radionicu od oko 200 kvadrata. Vatra je stigla i do kućnih vrata Radulovića, ali je na vrijeme ugašena”, kazao je Gardašević.

Radionica Radulovića postoji više od dvadesetak godina. Vrijednost imovine koja je sagorela procjenjuje se na oko 100.000 eura, a imovina nije bila ni osigurana.

Uzrok požara utvrdiće nadležni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nevladine organizacije Društvo mladih ekologa Nikšić i ''Divlja ljepota'' juče su u Plužinama promovisale principe energetske efikasnosti, a u okviru aktivnosti ''Eko-energetski efikasan karavan ka EU'' demonstrirano je pripremanje hrane pomoću Sunčeve energije, bez prethodnog pretvaranja u električnu.
Višemjesečnim kašnjenjem u isplatama subvencija poslodavcima koji zapošljavaju osobe s invaliditetom, koje je izazvano potpunom pasivnošću Zavoda za zapošljavanje, nanosi se direktna šteta osobama s invaliditetom, ali zasigurno i njihovim poslodavcima, kako trenutnim, tako i potencijalnim, saopšteno je iz Udruženja mladih sa hendikepom.
U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, mjestimično je smanjena vidljivost, a mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).