Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kompanija Lisina donirala 5000 eura za rekonstrukciju Zdravstvene stanice u Plužinama

pa300031
  • Autor onogost.me
  • 30.10.2015. u 17:01

Direktor nikšićkog Doma zdravlja, dr Veselin Bulatović, upriličio je danas skroman prijem za vlasnika preduzeća  “Lisina”, Draga Adžića, koji donirao 5000 eura za rekonstrukciji krovne konstrukcije na Zdrastvenoj stanici u Plužinama, a koja posluje u sastavu nikšićkog Doma zdravlja.

“Iako sam Draga Adžića, poznavao kao izuzetnog  privrednika, i znao da se njegova firma uspješno bavi izradom krovova, ostao sam prijatno iznenađen ponudom da će oni donirati sva sredstva i odraditi posao na zamjeni dotrajalog krova na Zdrastvenoj stanici. Krovna konstrukcija je bila prilično dotrajala i to je predstavljalo ogromni problem, jer  svake godine je bilo neophodno krečiti određene prostorijije” kazao je Bulatović tokom današnjeg prijema i poručio da će uradti koliko je moguće da se nabavi i neophodna medicinske opreme i aparatura.

Adžić je naglasio da je kao Pivljanin osjetio potrebu da uloži  određena  sredstva u svoj kraj, koja će doprinijeti poboljšanju kvaliteta života tamošnjeg stanovništva.

“Upoznat sam bio sa procedurom tendera koji je u tom periodu bio i raspisan za izvođenje pomenutih radova, ali nijesam želio da se bavim papirologijom, već sam osjetio potrebu da to poklonim Plužinama”, kaže Adžić.

Bulatović ističe da je površina tamošnjeg objekta Zdrastvene stanice 1. 000 kvadratnih metara, te da zdrastvenu uslugu  koristi oko 3.000 osiguranika.  

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci