Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kosanović: Zapaljeno mi je vozilo zbog sramnih političkih igara Konjevića, Boškovića i Kentere

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 10.11.2022. u 14:11
Biznismen Zdravko Kosanović tvrdi da mu je 1. novembra zapaljeno vozilo koje koristi njegova supruga kako bi se, tvrdi, on predstavio kao čovjek koji ima nečiste račune.

“I samim tim doveo u kontekst sa raznim kriminalnim organizacijama zahvaljujući (Rašku) Konjeviću, (Predragu) Boškoviću i (Savu) Kenteri i kojima sam poslužio imenom i prezimenom da se igraju sramotnih političkih igara zbog kojih su doveli i targetirali me kao čovjeka koji sam negdje prijatelj, a negdje neprijatelj”, rekao je Kosanović u otvorenom pismu, prenose Vijesti.

On je kazao da mu je kao vlasniku i suvlasniku više domaćih i stranih kompanija narušen rejting i reputacija jer je predstavljen kao kriminalac i pripadnik kriminalnih organizacija.
“Javnost je obaviještena bila da su moje cigarete bile zaplijenjene gdje odgovorno i moralno tvrdim da nikakve veze sa njima njemam. Objavljeno je da sam uhapšen zbog tih cigareta što je neistina. Slika koja se vrtjela na odborima za nacionalnu bezbjednost i raznim TV emisijama sa gospodinom Dritanom Abazovicem je nastala nakon 30. avgusta u podgoričkom lokalu u kome je bilo slavlje gdje je bilo više stotina ljudi i ta je slika od strane Konjevića, Boškovića i Kentere i ostalih nečasnih šnjuvala tajne službe zloupotrijebljena u političke svrhe kako bi deskriditovala mene i ko zna koje sve političke subjekte uz gospodina Abazovića”, kazao je Kosanović.

 

Prema njegovim riječima, 1. 11. je zapaljeno vozilo koje koristi njegova supruga da bi se on predstavio kao čovjek koji ima nečiste račune i samim tim “doveo u kontekst sa raznim kriminalnim organizacijama zahvaljujući Konjeviću, Boškoviću i Kenteri kojima je poslužio imenom i prezimenom da se igraju sramotnih političkih igara zbog kojih su doveli i targetirali me kao čovjeka koji sam negdje prijatelj, a negdje neprijatelj”.

Kosanović je saopštio da časno, čestito i pošteno daje 320 plata u raznim kompanijama i nikada “nikom nije zakasnio i ostao dužan jedan euro”.

“Nemam nikakvih dugovanja i samo sam pomagao svakome koliko sam mogao. Nisam pripadnik nijedne kriminalne organizacije, a da li imam prijatelja, poznanika iz svih svera života, posebno u Crnoj Gori imam, i ne odričem se nikada nikoga. Sljedeće bih naglasio: Upoznao sam direktora policije i svih relevantnih službi u Crnoj Gori kojima bezgranično vjerujem da će otkriti motive i namjere ove nečasne družine kako bi se napokon stalo na kraj ljudima koji su spremni gaziti preko leševa da bi zadržali malo vlasti, nemareći za druge ljude i njihove porodice.

Za sve ovo što sam izjavio, stojim na raspolaganju svim institucijama Crne Gore da utvrde da u mojim kompanijama nema nečasno stečenog novca”, naveo je Kosanović u pismu.

Izvor: Vijesti.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine