Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:10
11.10.2018.

Luis Giter boravio u posjeti Opštini Nikšić

Danas je u zvaničnoj posjeti Opštini Nikšić boravio Luis Giter, šef političko-ekonomskog odjeljenja Američke ambasade u Crnoj Gori.


Gitera je primio predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, i upoznao ga sa resursima, potencijalima i budućim strateškim razvojnim projektima lokalne zajednice.

Na sastanku je bilo riječi o kulturno-istorijskim, ekonomskim i socijalnim osobenostima Nikšića, kao i o kapitalnim infrastrukturnim projektima koji su završeni i koji će biti realizovani u narednom periodu.

Sagovornici su se usaglasili da postoje velike mogućnosti za buduću saradnju kao i za zajedničke aktivnosti na informisanju eventualnih američkih investitora o mogućnostima ulaganja u opštinu Nikšić.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:33
  23.10.2018.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima a izuzetak su neke dionice na sjeveru, gdje ima slabe kiše, zbog čega se savjetuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 08:15
  23.10.2018.

  Velika količina otpada kod kanala u Kličevu, u blizini prvog tunela kroz koji prolazi voz za Podgoricu, slika je koju je čitalac našeg portala zabilježio svojom kamerom prethodnih dana.

 • 07:35
  23.10.2018.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:24
  22.10.2018.

  Vožnja u alkoholisanom stanju sve je učestalija na crnogorskim drumovima. U prilog govore i podaci da je za tri mjeseca tokom ljetnje turističke sezone policija procesuirala 3.809 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.