Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:10
11.10.2018.

Luis Giter boravio u posjeti Opštini Nikšić

Danas je u zvaničnoj posjeti Opštini Nikšić boravio Luis Giter, šef političko-ekonomskog odjeljenja Američke ambasade u Crnoj Gori.


Gitera je primio predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, i upoznao ga sa resursima, potencijalima i budućim strateškim razvojnim projektima lokalne zajednice.

Na sastanku je bilo riječi o kulturno-istorijskim, ekonomskim i socijalnim osobenostima Nikšića, kao i o kapitalnim infrastrukturnim projektima koji su završeni i koji će biti realizovani u narednom periodu.

Sagovornici su se usaglasili da postoje velike mogućnosti za buduću saradnju kao i za zajedničke aktivnosti na informisanju eventualnih američkih investitora o mogućnostima ulaganja u opštinu Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:18
  20.6.2019.

  Država koja ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost, istakao je direktor Prve srednje stručne škole Goran Davidović prilikom današnjeg uručivanja diploma „Luča“ i nagrada najboljim maturantima.

 • 13:21
  20.6.2019.

  Uprava javnih radova objavila je tendersku dokumentaciju za prikupljanje ponuda za izgradnju doma za 104 stare i odrasle osobe sa invaliditetom u Nikšiću, u okviru realizacije druge faze projekta.

 • 13:08
  20.6.2019.

  Od 150 učenika pet osnovnih škola iz Nikšića – "Mileva Lajović Lalatović“, „Dušan Bojović“, „Janko Mićunović“, „Radoje Čizmović“ i „Dušan Đukanović“, 97 odsto je reklo da nikad nije probalo drogu, jedan odsto da jeste, a isto toliko je odgovorilo potvrdno, ali da ne uživa.

 • 11:50
  20.6.2019.

  Na Filološkom fakultetu sjutra i preksjutra biće održana prva međunarodna i peta nacionalna konferencija za nastavnike engleskog jezika, pod nazivom „Dani ELTAM-a“, Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore.