Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:10
11.10.2018.

Luis Giter boravio u posjeti Opštini Nikšić

Danas je u zvaničnoj posjeti Opštini Nikšić boravio Luis Giter, šef političko-ekonomskog odjeljenja Američke ambasade u Crnoj Gori.


Gitera je primio predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović, i upoznao ga sa resursima, potencijalima i budućim strateškim razvojnim projektima lokalne zajednice.

Na sastanku je bilo riječi o kulturno-istorijskim, ekonomskim i socijalnim osobenostima Nikšića, kao i o kapitalnim infrastrukturnim projektima koji su završeni i koji će biti realizovani u narednom periodu.

Sagovornici su se usaglasili da postoje velike mogućnosti za buduću saradnju kao i za zajedničke aktivnosti na informisanju eventualnih američkih investitora o mogućnostima ulaganja u opštinu Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:12
  17.2.2019.

  U Crnoj Goru u nižim predjelima jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:53
  17.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom ostati korisnici kod Autobuske stanice.

 • 14:17
  16.2.2019.

  Svijest o doniranju u Crnoj Gori nije na visokom nivou i veoma je važno uticati na djecu da nauče da poklanjaju, pomažu drugima, dijele talenat i volontiraju, a neophodno je i povećati stepen njihove bezbjednosti u saobraćaju. To je ocijenio Đorđije Kotri, predsjednik Upravnog odbora Fondacije Marija Kotri, koja je osnovana sa ciljem da se sačuva uspomena i sjećanje na djevojčicu Mariju koja je tragično izgubila život u željezničkoj nesreći u Nikšiću.

 • 13:10
  16.2.2019.

  U ponedjeljak 18. februara će biti organizovano veče posvećeno obilježavanju 148 godina crnogorskog novinarstva.