Mališani vrtića “Bistrica” posjetili Dječije odjeljenje

17841871_1194077324038500_237949613_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.04.2017. u 07:13

Obilježavajući Svjetski dan zdravlja vaspitna jedinica “Bistrica” juče je posjetila Dječije odeljenje Opšte bolnice Nikšić. 

“Svojim vršnjacima koji borave na bolničkom liječenju priredili smo uređenje prostorija prigodnim aplikacijama koje će djeci ulepšati boravak na odjeljenju. Roditeljima će biti na raspolaganju i razvojna mapa sa novim izmjenama i dopunama. Ovo je tek početak naše saradnje, i u narednom periodu vrtić “Bistrica” nastaviće se uređenjem prostorija i soba u kojima borave djeca”, kazala je koordinatorka vrtića Slavica Gvozdenović.

Načelnica Dječijeg odeljenja dr Branka Šupić zahvalilase upravi i kolektivu JPU “Dragan Kovačević”, a posebnu zahvalnost izrazila jekoordinatorki Gvozdenović i njenim kolegama Nataši Čolović i Nataši Vujović iz pomenute vaspitne jedinice,  što su, kako je kazala, na ovako kreativan način uspjele da ulepšaju prostor u kojem borave mali pacijenti.

“Ovim postupkom osim uveseljavanje djece podstič se humanost i plemenitost koja ljudi čine boljim i srećnim”, istakla je dr Šupić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.