Mlade Socijaldemokrate: Postaviti “ležeće policajce” kod OŠ “Ratko Žarić”

socijaldemokrate1
Omladina SD-a
  • Autor onogost.me
  • 01.08.2016. u 14:48

Omladina Socijaldemokrata Nikšića juče je organizovala  akciju sa ciljem da ukaže  na problem nepostojanja "ležećih policajaca" u dijelu Njegoševe ulice u blizini OŠ "Ratko Žarić". 

Naime, u ovom dijelu ulice nerijetko se dešavaju saobraćajne nezgode čiji su učesnici pješaci, a tokom školske godine tim dijelom svakodnevno prolazi veliki broj djece.

 “Ova akcija nastavak je aktivnosti koja je započeta 24. jula 2016. pod nazivom ‘’Nikšić nama, mi Nikšiću’’, sa ciljem da kao omladinska organizacija, nizom planiranih akcija,  unaprijedimo trenutno stanje u našem gradu i pokušamo da damo doprinos u rješavanju nekih od problema sa kojima se naši sugrađani svakodnevno suočavaju”, govori se u saopštenju mladih Socijaldemokrata.

Kako dodaju, brigom o djeci i njihovoj bezbjednosti,  kao u ovom slučaju, ali i brigom o svim građanima Nikšića, žele pružiti primjer društvene odgovornosti i pokazati spremnost da se razgovara o aktuelnim problemima u našoj  zajednici.

“Ovom i narednim akcijama želimo da iniciramo što hitnije rješavanje svih onih pitanja koja  su, prema našem mišljenju, preduslov kvalitetnijeg i ljepšeg života Nikšićana i Nikšićanki”, zaključuje se u saopštenju Omladine Socijaldemokrata.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.