Monstat: Ponovljen javni oglas za učešće u popisu, prethodni poništen

Monstat
 • Autor onogost.me
 • 14.11.2023. u 09:53
Uprava za statistiku obavještava javnost da se ponavlja Javni oglas za ugovorno angažovanje instruktora i popisivača za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova koji će se sprovesti u periodu od 30. novembra do 15. decembra 2023. godine.

“Javni oglas će biti raspisan u popisnim komisijama svih jedinica lokalne samouprave 15. novembra 2023. godine”, navodi Monstat.

Napominju, prethodno objavljeni Javni oglas za ugovorno angažovanje instruktora i popisivača za sprovođenje Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova je poništen, a samim tim i izbor svih kandidata za instruktore i popisivače na osnovu tog oglasa.

Navedeno je, kažu, uslovljeno Uredbom o izmjeni Uredbe o utvrđivanju perioda sprovođenja Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa kojom se propisuje novi period sprovođenja popisa.

“Kandidati koji su u prethodnom Javnom oglasu priložili kompletnu dokumentaciju, potrebno je da povodom ponovljenog Javnog oglasa podnesu popisnoj komisiji samo popunjenu Prijavu za učesnike/ce u popisu (Obrazac P-13). Ukoliko lice ne podnese novu Prijavu povodom ponovljenog Javnog oglasa smatraće se da nema potpunu dokumentaciju i neće biti razmatran u procesu izbora kandidata” ističe Monstat.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
  Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.