Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:54
14.9.2018.

Montenegro Airlines: Poklon vaučeri za Tatjanu Vukićević i Ninu Maraš

Milena Đergović – Perunović, PR menadžerka nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, u ime kompanije poklonila je vaučere namijenjene, kako je rekla, heroinama iz Nikšića, Tatjani Vukićević i Nini Maraš koje su donirale bubreg sugrađanima. 


Poklon se odnosi na tri dana - vikend u Beču, 2×2 osobe, sa uračunatim taksama, transportom do centra grada i smještajem u hotelu sa 4 zvjezdice. Uslov je da samo i jedino one mogu da putuju sa još po jednom osobom.

"Nismo željeli da skrećemo pažnju ovim poklonom, pa zato molimo vas da proslijedite ove vaučere vašim i našim heroinama. Ovo je skroman poklon u odnosu na ono što su one darovale svojim sugrađanima, a i svima nama koji smo svjedočili ovako herojskom podvigu. Naša želja je samo, da kao društveno odgovorna kompanija, damo do znanja ovim divnim ženama da smo primijetili njihov gest, da smo ponosni na njih, da su nas sve pomjerile sa mjesta i navele da se preispitujemo o pravim ljudskim vrlinama. Nije ni čudo što ovakav junački gest dolazi baš iz Nikšića i baš od žena, i zato im hvala, i u ime MA i u ime svih nas, građana Crne Gore", navela je Đergović – Perunović u gostujući u jutarnjem programu TVNK.

Ona je dodala da nacionalna avio kompanija uvijek izlazi u susret svima koji im se obrate za podršku kada je riječ o ozbiljnim medicinskim slučajevima, ali, kako je kazala, ne smatraju da takve aktivnosti treba javno promovisati.

Nina Maraš je je za portal Onogošt kazala da je prijatno iznenađena gestom nacionalne aviokompanije.

 "Veliko hvala, jer se radi o jednom zaista lijepom gestu", istakla je ona.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:46
  14.11.2018.

  U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 12 sati kod mjesta Zagorak, povrede je zadobio Milenko Cicmil (58) iz Nikšića, vozač Luks taksija.

 • 14:20
  14.11.2018.

  Prosječan oktobarski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore (ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni) iznosi 28,09 eura, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

 • 13:13
  14.11.2018.

  Put Cetinje – Čevo – Nikšić se možda najduže gradi u Crnoj Gori, a završetak radova se ni ne nazire. Najbolju čestitku Cetinjanima političari bi uputili držanjem date riječi i realizovanjem obećanog, kazao je Filip Martinović, predsjednik odbora Crnogorske u Prijestonici.

 • 10:16
  14.11.2018.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza.