Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:54
14.9.2018.

Montenegro Airlines: Poklon vaučeri za Tatjanu Vukićević i Ninu Maraš

Milena Đergović – Perunović, PR menadžerka nacionalne avio kompanije Montenegro Airlines, u ime kompanije poklonila je vaučere namijenjene, kako je rekla, heroinama iz Nikšića, Tatjani Vukićević i Nini Maraš koje su donirale bubreg sugrađanima. 


Poklon se odnosi na tri dana - vikend u Beču, 2×2 osobe, sa uračunatim taksama, transportom do centra grada i smještajem u hotelu sa 4 zvjezdice. Uslov je da samo i jedino one mogu da putuju sa još po jednom osobom.

"Nismo željeli da skrećemo pažnju ovim poklonom, pa zato molimo vas da proslijedite ove vaučere vašim i našim heroinama. Ovo je skroman poklon u odnosu na ono što su one darovale svojim sugrađanima, a i svima nama koji smo svjedočili ovako herojskom podvigu. Naša želja je samo, da kao društveno odgovorna kompanija, damo do znanja ovim divnim ženama da smo primijetili njihov gest, da smo ponosni na njih, da su nas sve pomjerile sa mjesta i navele da se preispitujemo o pravim ljudskim vrlinama. Nije ni čudo što ovakav junački gest dolazi baš iz Nikšića i baš od žena, i zato im hvala, i u ime MA i u ime svih nas, građana Crne Gore", navela je Đergović – Perunović u gostujući u jutarnjem programu TVNK.

Ona je dodala da nacionalna avio kompanija uvijek izlazi u susret svima koji im se obrate za podršku kada je riječ o ozbiljnim medicinskim slučajevima, ali, kako je kazala, ne smatraju da takve aktivnosti treba javno promovisati.

Nina Maraš je je za portal Onogošt kazala da je prijatno iznenađena gestom nacionalne aviokompanije.

 "Veliko hvala, jer se radi o jednom zaista lijepom gestu", istakla je ona.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:18
  20.6.2019.

  Država koja ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost, istakao je direktor Prve srednje stručne škole Goran Davidović prilikom današnjeg uručivanja diploma „Luča“ i nagrada najboljim maturantima.

 • 13:21
  20.6.2019.

  Uprava javnih radova objavila je tendersku dokumentaciju za prikupljanje ponuda za izgradnju doma za 104 stare i odrasle osobe sa invaliditetom u Nikšiću, u okviru realizacije druge faze projekta.

 • 13:08
  20.6.2019.

  Od 150 učenika pet osnovnih škola iz Nikšića – "Mileva Lajović Lalatović“, „Dušan Bojović“, „Janko Mićunović“, „Radoje Čizmović“ i „Dušan Đukanović“, 97 odsto je reklo da nikad nije probalo drogu, jedan odsto da jeste, a isto toliko je odgovorilo potvrdno, ali da ne uživa.

 • 11:50
  20.6.2019.

  Na Filološkom fakultetu sjutra i preksjutra biće održana prva međunarodna i peta nacionalna konferencija za nastavnike engleskog jezika, pod nazivom „Dani ELTAM-a“, Udruženja nastavnika engleskog jezika Crne Gore.