Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:30
6.12.2018.

Nagrađeni učenici i nastavnici OŠ „Luka Simonović“

Učenici OŠ „Luka Simonović“ Petar Kasom, Mia Karović i Vladimir Vukmirović osvojili su nagrade iz Fonda za kvalitet i talente za 2018. godinu, na osnovu konkursa koje je raspisalo Ministarstvo prosvjete.


„Veoma smo ponosni na naše učenike, jer su njihov kvalitet, talenat, trud i svestranost prepoznati i ovog puta“, kazali su iz škole.

I šest nastavnika te ustanove je nagrađeno - Ljiljana Kruška, Milosava Đordan, Ratka Vulanović, Snežana Janković, Ana Perunović i Željka Šćepanović.

„Nagrade nastavnicima ukazuju na cjeloživotno učenje i rad na profesionalnom usavršavanju zaposlenih i uspjesima njihovih učenika na takmičenjima“, poručili su iz škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:12
  17.2.2019.

  U Crnoj Goru u nižim predjelima jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 07:53
  17.2.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, danas će bez napajanja električnom energijom ostati korisnici kod Autobuske stanice.

 • 14:17
  16.2.2019.

  Svijest o doniranju u Crnoj Gori nije na visokom nivou i veoma je važno uticati na djecu da nauče da poklanjaju, pomažu drugima, dijele talenat i volontiraju, a neophodno je i povećati stepen njihove bezbjednosti u saobraćaju. To je ocijenio Đorđije Kotri, predsjednik Upravnog odbora Fondacije Marija Kotri, koja je osnovana sa ciljem da se sačuva uspomena i sjećanje na djevojčicu Mariju koja je tragično izgubila život u željezničkoj nesreći u Nikšiću.

 • 13:10
  16.2.2019.

  U ponedjeljak 18. februara će biti organizovano veče posvećeno obilježavanju 148 godina crnogorskog novinarstva.