Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:30
6.12.2018.

Nagrađeni učenici i nastavnici OŠ „Luka Simonović“

Učenici OŠ „Luka Simonović“ Petar Kasom, Mia Karović i Vladimir Vukmirović osvojili su nagrade iz Fonda za kvalitet i talente za 2018. godinu, na osnovu konkursa koje je raspisalo Ministarstvo prosvjete.


„Veoma smo ponosni na naše učenike, jer su njihov kvalitet, talenat, trud i svestranost prepoznati i ovog puta“, kazali su iz škole.

I šest nastavnika te ustanove je nagrađeno - Ljiljana Kruška, Milosava Đordan, Ratka Vulanović, Snežana Janković, Ana Perunović i Željka Šćepanović.

„Nagrade nastavnicima ukazuju na cjeloživotno učenje i rad na profesionalnom usavršavanju zaposlenih i uspjesima njihovih učenika na takmičenjima“, poručili su iz škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:38
  21.4.2019.

  Učenici VIII razreda OŠ “Luka Simonović”, sa svojim profesoricama Sandrom Đukanović i Nadom Orbović, obilježili su 21. april, Međunarodni dan kreativnosti i inovacija.

 • 12:56
  21.4.2019.

  Iako je prije skoro 10 godina Skupština opštine Nikšić donijela Odluku o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca, gdje između ostalog piše i da je “zabranjeno izvoditi pse na zelene površine koje su uređene kao cvijetnjaci ili travnjaci, dječija i sportska igrališta, kupališta, groblja i sl”, kao i da je “držalac kućnog ljubimca dužan ukloniti izmet svog kućnog ljubimca sa javnih površina”, nemoguće je ne primjetiti da se popriličan broj naših sugrađana toga ne pridržava.

 • 11:25
  21.4.2019.

  Blizu 6.000 metara kubnih drveta nezakonito je posječeno lani, što ukazuje daje riječ o značajnom problemu koji ugrožava održivo gazdovanje šumama u Crnoj Gori.

 • 10:04
  21.4.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, uz dobru vidljivost, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).