Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:30
6.12.2018.

Nagrađeni učenici i nastavnici OŠ „Luka Simonović“

Učenici OŠ „Luka Simonović“ Petar Kasom, Mia Karović i Vladimir Vukmirović osvojili su nagrade iz Fonda za kvalitet i talente za 2018. godinu, na osnovu konkursa koje je raspisalo Ministarstvo prosvjete.


„Veoma smo ponosni na naše učenike, jer su njihov kvalitet, talenat, trud i svestranost prepoznati i ovog puta“, kazali su iz škole.

I šest nastavnika te ustanove je nagrađeno - Ljiljana Kruška, Milosava Đordan, Ratka Vulanović, Snežana Janković, Ana Perunović i Željka Šćepanović.

„Nagrade nastavnicima ukazuju na cjeloživotno učenje i rad na profesionalnom usavršavanju zaposlenih i uspjesima njihovih učenika na takmičenjima“, poručili su iz škole.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:01
  21.8.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 08:34
  21.8.2019.

  Organizacija "Župa u srcu" za danas je zakazala veliku akciju čišćenja divljih deponija u Župi.

 • 08:22
  21.8.2019.

  Uprkos najavama lokalne uprave da će do kraja maja i tokom juna 2016. godine gradske fontane, koje su odavno „presušile“, biti u funkciji, to se nije dogodilo. Tako, već neko vrijeme voda teče samo iz fontane na Trgu slobode.

 • 08:08
  21.8.2019.

  Humanitarna akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine, proširena je i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.