Autor: Marija Vujovic
Foto: onogost.me
14:39
18.9.2019.

Najboljim studentima uručene nagrade: Podsticaj za dalji rad i još bolje rezultate

Vjerujem da je svakome od nas čast dobiti nagradu svog grada, pogotovo na datum koji predstavlja prekretenicu u njegovoj istoriji. Ovo priznanje je nagrada rezultata, truda, marljivog rada i dokaz da se znanje uvijek isplati. Drago nam je što smo baš mi izabrani i trudićemo se da u budućnosti doprinosimo razvoju kvaliteta grada. Gdje god bili, Nikšić će uvijek biti naš dom, kazala je ispred nagrađenih studenata Bojana Zindović prilikom današnjeg uručenja Studentskih nagrada opštine za 2019. godinu.


Pored ove diplomirane studentkinje Metalurško-tehnološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Hemijska tehnologija, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.83), ovo priznanje je otišlo u ruke još petoro studenata.

Kao veliki podsticaj za dalji rad i postizanje još boljih rezultata, nagrade su još dobili Nevena Mušikić,  diplomirana studentkinja Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program - Biomedicinsko inženjerstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.98), Petar Knežević, diplomirani student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, studijski program – Mehatronika sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.98), Danilo Šljukić, diplomirani student Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program - Menadžment, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.92), Vasilije Bojović, diplomirani student Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici, studijski program Građevinarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.75) i Jelena Lalić, diplomirana studentkinja Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, studijski program - Računarstvo, sa srednjom ocjenom položenih ispita "A" (9.70).

 

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:10
  28.5.2020.

  Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) odlučilo je da od 1. juna dozvoli ulazak stranaca u Crnu Goru, i to bez karantina i samoizolacije ako je stopa aktivnih slučajeva kovid-19 manja od 25 na 100.000 stanovnika u državi čiji je stranac rezident i u državi iz koje stranac ulazi u Crnu Goru.

 • 16:46
  28.5.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 15:25
  28.5.2020.

  Sredinom prošle godine u Crnoj Gori je bilo 622.028 stanovnika, pokazuju podaci Monstata. Kako se ističe, u Crnoj Gori na osnovu prirodnog priraštaja na 1.000 stanovnika, broj stanovnika se godišnje poveća za jednog stanovnika. Očekivano trajanje života na rođenju u 2019. godini je 76,7 godina.

 • 14:44
  28.5.2020.

  Stav Ministarstva prosvjete je da bi maturske i polumaturske večeri, u svijetlu popuštanja epidemioloških mjera, trebalo održati, i to u skladu sa jasnim smjernicama i preporukama Instituta za javno zdravlje. Naravno, konačna riječ je na resornim subjektima, te se Ministarstvo ovim povodom obratilo upravo Institutu za mišljenje, saopštio je ministar prosvjete dr Damir Šehović.