„Nature Lovers Montenegro“: Oni promovišu prirodu i zdrave stilove života

dsc_9370
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.03.2016. u 14:48

Organizacija pod imenom „Nature Lovers Montenegro“ osnovana je februara ove godine u Nikšiću, sa ciljem da ujedini sve entuzijaste i ljubitelje prirode na jednom mjestu. 

Na čelu organizacije su licencirani vodiči koji su došli na ideju da svoju strast i ljubav prema aktivnostima u prirodi prenesu na druge ljude i okrenu ih ka tome.

Nature Lovers-i su do sada posjetili snowboard kamp na Hajli, Dažnik i Orjen, ali su bili i na brojnim kajakaškim i rafting tečajevima, takmičenjima i uopšte ekspedicijama u inostranstvu.

Članovi organizacije juče su bili na Budošu, na 1215mnv, a izlet je bio besplatan. Organizatori nastoje da svakog vikenda organizuju slične događaje.

“Osnovna ideja, a ujedno i misija, je želja da okrenemo ljude zdravom životu, kao i da im pomognemo da upoznaju zemlju u kojoj žive”, kazao je osnivač organizacije Miljko Bulajić.

Kako je dodao, Nature Lovers-i imaju u planu realizaciju brojnih izleta, kajakaških, rafting i bajking tura, tematskih kampova i festivala, kako po Crnoj Gori, tako i u inostranstvu.

“Svi zainteresovani za više detalja mogu nas kontaktirati na mejl [email protected], kao i na Facebook stranici Nature Lovers Montenegro”, poručuje Bulajić.

Sljedeću ekspediciju zakazuju za 3.april kada će posjetiti Kučka korita u blizini Podgorice.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U nikšićkom Osnovnom sudu nastavljeno je suđenje nekadašnjem episkopu budimljansko-nikšićkom, a sadašnjem mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju i osmorici sveštenika, zbog sumnji da su 2020. godine prekršili mjere protiv širenja korone. Bivši načelnik CB Nikšić Tihomir Goranović tokom svjedočenja rekao je da su službenici CB nekoliko dana prije praznika Svetog Vasilija Ostroškog razgovarali sa sveštenikom Bobanom Jokićem i Ostojom Kneževićem kojima su kazali da policija mora poštovati mjere NKT-a i slovo zakona.