Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićani organizovali podmetanje požara?

ilustr
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 21.07.2016. u 13:39

Nikšićka policija podnijeće krivične prijave protiv Marka Žujovića (30), koji se sumnjiči za podmetanje požara na vozilu marke „Audi A6“  i Nikole Zekovića (30), kome se stavlja na teret naručivanje ovog djela.

Naime, tokom uviđaja je utvrđeno da je požar na vozilu  u vlasništvu D.M. (27) podmetnut  8. aprila u mjestu Kočani.

Kako se navodi u saopštenju policije, u toku izviđajnog postupka utvrđeno je da je Žujović podmetnuo požar tako što je vozilo polio benzinom i tom prilikom ga u većoj mjeri oštetio. Iz policije, takođe, navode da su tokom kriminalističke obrade identifikovali osobu za koju sumnjaju da je naručila požar.

“Radi se o N. Z. koji je platio 350 eura M. Ž. da izvrši krivično djelo podmetanja požara“, ističe se u saopštenju.

Protiv njih će biti procesuirane krivične prijave Osnovnom državnom tužiocu u Nikšiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.