Autor: onogost.me
Foto: UCG
15:32
25.5.2019.

Nikšićani testirali juniore i kadete sedmostrukog šampiona Kosova

U glavnom gradu Kosova juče su obavljena antropometrijska mjerenja juniora i kadeta Fudbalskog kluba Priština.


Naime, nastavnici i saradnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG prof. dr Duško Bjelica, mr Jovan Gardašević i mr Marina Vukotić sa kolegama iz Prištine dr Fitimom Arifijem i mr Samijem Sermaxhajem testirali su pedeset najboljih mladih fudbalera koji su pokazali zavidne rezultate i tako proširili bazu podataka za klubove iz regiona, koji igraju kvalifikacije za Ligu Evrope u fudbalu.

"Prethodno smo u ovom uzrastu testirali fudbalske klubove Zrinjski i Široki Brijeg iz Bosne i Hercegovine, OFK Titograd i Sutjesku iz Crne Gore", kazao je Bjelica i dodao da su "Treneri u FC Priština koji vode selekcije U 17 Leutrim Krasnići i U 19 Azem Ahmeti posebno doprinijeli da testiranja uspiju i pokazali da na najbolji način brinu o mladosti ovoga kluba".

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:30
  16.6.2019.

  Male bespilotne letjelice – dronovi u posljednjih nekoliko godina postali su popularni u svijetu. Izuzetak nije ni Crna Gora. Zvanično u našoj državi ih je registrovano 266, ali i da nelegalnih ima mnogo više. 

 • 11:43
  16.6.2019.

  Dekanica Filološkog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, Tatjana Jovović kazala je da na tom fakultetu radi više od sto profesora, saradnika u nastavi i lektora, ali da im nedostaje domaći kadar na Studijskom programu za njemački jezik i književnost.

 • 10:57
  16.6.2019.

  U Crnoj Gori su danas vremenski uslovi za vožnju povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore. 

 • 07:49
  16.6.2019.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će ostati djelovi nikšićke opštine.