Autor: onogost.me
Foto: UCG
15:32
25.5.2019.

Nikšićani testirali juniore i kadete sedmostrukog šampiona Kosova

U glavnom gradu Kosova juče su obavljena antropometrijska mjerenja juniora i kadeta Fudbalskog kluba Priština.


Naime, nastavnici i saradnici Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG prof. dr Duško Bjelica, mr Jovan Gardašević i mr Marina Vukotić sa kolegama iz Prištine dr Fitimom Arifijem i mr Samijem Sermaxhajem testirali su pedeset najboljih mladih fudbalera koji su pokazali zavidne rezultate i tako proširili bazu podataka za klubove iz regiona, koji igraju kvalifikacije za Ligu Evrope u fudbalu.

"Prethodno smo u ovom uzrastu testirali fudbalske klubove Zrinjski i Široki Brijeg iz Bosne i Hercegovine, OFK Titograd i Sutjesku iz Crne Gore", kazao je Bjelica i dodao da su "Treneri u FC Priština koji vode selekcije U 17 Leutrim Krasnići i U 19 Azem Ahmeti posebno doprinijeli da testiranja uspiju i pokazali da na najbolji način brinu o mladosti ovoga kluba".

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:14
  17.8.2019.

  Ukoliko prilikom vožnje u naseljenom području prekoračite dozvoljenu brzinu za 70 kilometara na čas, odnosno za 90 u nenaseljenom, policajac saobraćajne patrole je dužan da vas uhapsi istog trenutka. Nakon hapšenja čeka vas najmanje dvije sedmice zatvora.

 • 12:09
  17.8.2019.

  Usluge Savjetovališta o bolestima zavisnosti i polno prenosivim bolestima, kao i drop in centra putem kojeg se distribuiraju osnovne paket intervencije za prevenciju HIV-a i PPI, u poslednjih godinu dana, iskoristilo je 72 stanovnika grada pod Trebjesom, navode iz Instituta za socijalnu i obrazovnu politiku (ISOP).

 • 10:00
  17.8.2019.

  U Crnoj Gori jutros je saobraćaj umjerenog, a tokom dana očekuje se pojačan intenzitet, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu.

 • 08:33
  17.8.2019.

  Distribucija kompleta udžbenika počeće najkasnije u ponedjeljak, a prodaja, kako su i ranije najavili iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, počinje 26. avgusta.