Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
12:26
16.7.2019.

Nikšićanin teže povrijeđen u udesu kod Budoša

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7.30h dogodila kod tunela Budoš, u mjestu Paprati nadomak Nikšića, Nikšićanin Radovan Inić (65) zadobio je teže povrede.


Kako saznajemo, do udesa je došlo nakon što je Inić, upravljajući vozilom Audi, registarskih oznaka NK706, udario u kamion kojim je upravljao Bilećanin Velimir Kuljić.

Kako su kazali portalu Onogošt iz Kliničkog centra Crne Gore, Inić se nalazi na Intezivnoj njezi.

"Stanje je dosta teško, to su teške povrede. Za sad je svjestan, a za dalje će se konzilijarno odlučivati da li će se opetisati ili ne", kazali su nam oni.

Uviđaj je završen.

Saobraćaj, koji je bio obustavljen, a vozila preusmjeravana preko Pandurice, sada se odvija normalno.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:58
  9.12.2019.

  Udruženje guslara i epskih pjesnika „Stara Crna Gora“ u četvrtak, 12. decembra organizuje humanitarno veče za porodicu Nikolić iz Broćanca, ugroženu poplavama.

 • 16:30
  9.12.2019.

  Tri srednje škole iz Podgorice, Herceg Novog i Nikšića pobijedile su na takmičenju „Potraga za ljudskim pravima“, koje su povodom Međunarodnog dana ljudskih prava organizovali Građanska alijansa, Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori i EU info centar, u saradnji sa Institucijom Zaštitnika ljudskih prava i sloboda, Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i Savjetom Evrope.

 • 09:28
  9.12.2019.

  Čitateljka našeg portala pronašla je zdravstvenu knjižicu na ime Danijela Knežević.

 • 09:01
  9.12.2019.

  Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Mevludin Nuhidžić pozvao je i ohrabrio građane da prijave svaki oblik korupcije.