Nikšićka policija otkrila 2.145 paklica cigareta, osumnjičeni lišen slobode

lllllllll
Uprava policije
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2019. u 13:47

Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Nikšić i službenici Carinske ispostave Ilino brdo su juče na izlazu iz Crne Gore kontrolom vozila pronašli i oduzeli 2.145 paklica cigareta bez akciznih markica. 

Tim povodom su lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo nedozvoljena trgovina.

“Policijski službenici OGB Ilino Brdo i carinski službenici CI Ilino Brdo su, 20.01.2019. godine, na izlazu iz Crne Gore, na Graničnom prelazu Ilino Brdo, kontrolisali vozilo marke „Opel Meriva“ kojim je upravljao M.S. (35) iz Bosne i Hercegovine. Detaljnom kontrolom vozila, u posebno izrađenim bunkerima, policijski i carinski službenici su pronašli i oduzeli 2145 paklica cigareta bez akciznih markica”, stoji u saopštenju Uprave policije.

Kako dodaju, kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je M.S. cigarete nabavio u Podgorici za novčani iznos od 300 eura i da je imao namjeru da kupljene cigarete prokrijumčari do Banja Luke u cilju dalje preprodaje. 

”Oduzete cigarete su preuzeli policijski službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta na dalje postupanje. O događaju je obaviješen državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se M.S. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina”, zaključuje se u saopštenju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U većem dijelu Crne Gore danas su povoljni uslovi za vožnju, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).