Autor: onogost.me
Foto: NVO Izvor života
07:54
21.11.2020.

Nikšićkim mališanima podijeljeno 60 kg slatkiša

Zbog pandemije izazvane koronavirusom i mjera NKT-a, ove godine za 20. novembar, Svjetski dan djeteta, izostao je muzičko-zabavni program za nikšićke mališane koji organizuje NVO Izvor života.


Međutim, iz te NVO ipak su odlučili da na skroman način obilježe ovaj dan.

“Naime, zahvaljujući našim anonimnim donatorima iz Njemačke i Nikšića podjelili smo 60 kg slatkiša i izmamili radost našim mališanima. Djeca su najiskrenija mala bića čiji osmjeh vrijedi više od bilo čega na ovom svjetu. Djeca su bogatstvo koje krasi planetu i srećni smo i što smo uspjeli da ih i u ovim teškim vremenima obradujemo”, navode iz te NVO.

Za kraj su zahvalili ljudima koji su podržali njihovu ideju.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:51
  28.11.2020.

  „StrayCoCo“ , švajcarska fondacija koja se bavi zaštitom dobrobiti životinja, donirala je opštini Nikšić 24.000 eura za unapređenje uslova u nikšićkom skloništu za napuštene životinje.

 • 15:30
  28.11.2020.

  Potrebni su sistematičniji i učinkovitiji pristupi kako bi se unaprijedio kvalitet života osoba sa invaliditetom (OSI), ali i povećala njihova društvena inkluzija od čega i samo društvo može imati velike koristi, neki su od zaključaka danas predstavljene studije „Dug put do jednakosti OSI“, koju je Centar za građansko obrazovanje (CGO) uradio u okviru projekta „Za jednakost OSI“, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava.

 • 11:28
  28.11.2020.

  Mještani Mokre Njive od juče imaju problema sa strujom.

 • 10:10
  28.11.2020.

  Nakon što joj je prilikom jučerašnje posjete predsjedniku Opštine Nikšić, Milutinu Simoviću, obećano opštinsko zemljište za izgradnju štale Slavka Adžović nije krila sreću.