Autor: onogost.me
Foto: NVO Izvor života
07:54
21.11.2020.

Nikšićkim mališanima podijeljeno 60 kg slatkiša

Zbog pandemije izazvane koronavirusom i mjera NKT-a, ove godine za 20. novembar, Svjetski dan djeteta, izostao je muzičko-zabavni program za nikšićke mališane koji organizuje NVO Izvor života.


Međutim, iz te NVO ipak su odlučili da na skroman način obilježe ovaj dan.

“Naime, zahvaljujući našim anonimnim donatorima iz Njemačke i Nikšića podjelili smo 60 kg slatkiša i izmamili radost našim mališanima. Djeca su najiskrenija mala bića čiji osmjeh vrijedi više od bilo čega na ovom svjetu. Djeca su bogatstvo koje krasi planetu i srećni smo i što smo uspjeli da ih i u ovim teškim vremenima obradujemo”, navode iz te NVO.

Za kraj su zahvalili ljudima koji su podržali njihovu ideju.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:36
  24.6.2021.

  UBNOR i antifašisti Nikšića će 25. juna u 10 sati kod Spomenika na Kapinom Polju održati komemoraciju povodom pogibije 25-orice boraca NOR-a strijeljanih prije 78 godina od strane fašista.

 • 10:04
  24.6.2021.

  Možda ti djeluje kao mali doprinos, ali udruženom akcijom, kroz kampanju „Amo da čistimo“ pokazaćemo da je čista priroda uvijek u modi i u srcu svih onih koji, kao i Nikšićko Pivo, znaju šta su neprolazne vrijednosti. 

 • 09:10
  24.6.2021.

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda zaključio je da tokom prošle godine obrazovanje nije bilo jednako dostupno za sve učenike, zbog epidemije i uvođenja onlajn nastave.

 • 07:45
  24.6.2021.

  Institut za javno zdravlje je u preporukama za organizovanje proslava i svadbi istakao da je obavezno čuvanje spiska zvanica u trajanju od najmanje mjesec dana, tokom čitavog događaja obavezno je korišćenje maski, a zabranjeno je grljenje i ljubljenje.