NVO Izvor života: Za Kristijanovo liječenje prikupljeno oko 1.000 eura

kristijan_balon1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 27.06.2017. u 05:57

Donatorsko veče čiji je prihod namijenjen za liječenje devetogodišnjeg Kristijana Radulovića, oboljelog od cerebralne paralize, održano je sinoć u sali Zahumlja, uz prigodan kulturno-zabavni program.

Organizatori iz NVO Izvor života saopšili su da je tokom pet dana akcije pod sloganom „Za Kristijanovo bolje sjutra“ prikupljeno oko 1.000 eura.

„Zahvaljujući građanima i jednom broju nikšićkih preduzetnika skupljeno je oko 1.000 eura. U narednih nekoliko dana biće uplaćen novac od još naših prijatelja i preduzetnika, koji su se rado odazvali pozivu“, zadovoljno je istakla Nina Maraš iz pomenute NVO.

Sinoćna manifestacija, tokom koje su nastupili dječji ansambl KUD ”Zahumlje”, učenici Muzičke škole ”Dara Čokorilo”, pjesnikinja Gordana Sarić, Ana Zeković, Nina Žižić, neće biti posljednja u njihovoj organizaciji.

„Naša borba za Kristijana ovim se ne završava već nastavljamo dalje, do konačnog cilja, a to je Kristijanovo bolje sjutra. Imamo u planu još nekoliko akcija za Kristijana, jer njegova radost je naša satisfakcija“, dodala je ona.

Maraš je zahvalila svima koji su se odazvali i podržali akciju „Za Kristijanovo bolje sjutra“.

„Pozivamo još jednom sve ljude dobre volje da nam se pridruže i u narednim manifestacijama i akcijama za našeg Kristijana“, navela je ona.

Kristijan Radulović rođen je kao zdrava beba.

Nedugo po rođenju, kod njega je primijećena pojačana žutica, a vremenom zdravstveno stanje se komplikovalo.

Redovno pohađa školu i završio je drugi razred. Iako ne hoda, intelektualno je potpuno očuvan i lijevom stranom radi sve što može. Za samostalnije djetinjstvo potrebna mu je pomoć ljudi dobre volje.

Svi koji hoće mogu donirati sredstva i slanjem SMS poruke sa sadržajem 6 na 14543.

Može se pomoći i uplatom na žiro račun 520000000001463902 ili devizni račun 520042000000857007.

Članovi benda Kriza identiteta i ovoga puta su izašli u susret i uz pomoć građana prikupili oko 530 eura.

Najavili su da će u petak organizovati karaoke u Akademia baru gdje će se ulaznice naplaćivati, ali bez određene cijene.

Sav prihod namijenjen je za Kristijanov odlazak na privatnu kliniku Live hospital, na kojoj se vrši presađivanje matičnih ćelija.

 

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.