Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opet u prekidu saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak

driving-16816_1280
pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 25.01.2021. u 06:54

Na putnom pravcu Šavnik –Žabljak saobraćaj je u prekidu od 14.15 časova za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG). 

"Zbog klizišta na putnom pravcu Šćepan Polje–Foča (teritorija BIH) zabranjuje se saobraćanje kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima. Otežano saobraćaju samo putnička vozila", navode iz AMSCG.

Iz AMSCG-a su upozorili na učestale pojave sitnijih odrona i povremene udare vjetra i savjetovali maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Podsjetimo, zbog mećave i snijega saobraćaj je bio zatvoren za sve vrste vozila.

Iz AMSCG kazali su da se u Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena.

Oni su upozorili na učestale pojave sitnijih odrona i povremene udare vjetra i savjetovali maksimalno opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori su do 1. aprila ove godine zimske gume obavezne na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li postoje zimski uslovi.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta dionica Rožaje-Spiljani saobraćaj je obustavljen za sve vrste vozila od osam do 11 sati i od 13 do 14 sati.

Na putu Dinoša - Cijevna Zatrijebačka zbog bušačko minerskih radova saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam do 16 sati.

Na magistralnom putu Danilovgrad - Podgorica, dionica Komanski most - skretanje za Bandiće zbog radova je neophodna opreznija vožnja, a saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 15 minuta. Na magistralnom putu Lepetani-Tivat zbog priključenja opštine Herceg-Novi na regionalni vodovod promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz povremene prekide ne duže od 15 minuta. Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko prelaza Vuča na putu Rožaje – Tutin i Metaljka na putu Pljevlja –Čajniče od sedam d 19 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
Nakon gotovo četiri godine flota Avio-helikopterske jedinice MUP-a je operativna za pružanje podrške svim resorima, a tokom ljeta posebno u oblasti bezbjednosti saobraćaja i zaštite i spasavanja, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.