Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opština donira maske građanima

sony9244
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2020. u 14:27

Danas je na platou ispred Opštine Nikšić lokalna uprava organizovala besplatnu podjelu prvog kontigenta zaštitnih maski za građane kao doprinos stabilizaciji složene epidemiološke situacije u gradu, kao i podsticanju građana na poštovanje mjera preporučenih od strane zdravstvene struke.

“Planirana je podjela 5.000 maski, a akcija će biti nastavljena i narednih dana. Pozivamo građane da, poštujući mjere, podrže našu akciju i da ukoliko neka porodica koja se nalazi u stanju socijalne potrebe nije u mogućnosti da obezbijedi zaštitne maske da se za iste može i u narednom periodu obratiti Sekretarijatu za socijalno staranje. Koristeći maske i poštujući sve zdravstvene preporuke, vjerujemo da će naši sugrađani prepoznati važnost trenutka i da će svojim odgovornim ponašanjem doprinijeti smirivanju aktuelne epidemiološke situacije”, poručuju ioz opštinje. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine