Autor: onogost.me
Foto: screenshot/TVCG
20:10
21.1.2022.

Osumnjičeni za napad na novinara TVCG pušten na slobodu

Dvadesetdevetogodišnji Nikšićanin Ognjen Škuletić, koji je sinoć tokom radnog zadatka napao novinara Televizije Crne Gore, Slobodana Doknića, pušten je da se brani sa slobode.

 


Tužiteljka Vjera Mićunović potvrdila je Radio i televiziji Crne Gore da je sud odbio zahtjev tužilaštva za određivanje pritvora. Ona je kazala da će uložiti žalbu za takvu odluku.

O.Š. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo prinuda u pokušaju.

Kako je prenio portal RTCG, Škuletić je izjavio da je pogriješio i izvinio se novinaru. 

Incident se dogodio sinoć tokom protesta u znak "čuvanja izborne volje od 30. avgusta", kada je Dokniću osumnjičeni tražio da izbriše snimak i pokušao da mu uzme telefon.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:29
  28.5.2022.

  Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Župa, Dragoljub Radulović, danas je ugostio djecu iz đačkog parlamenta JU Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole i njihove profesore Vesnu Josipović i Oliveru Lučić.

 • 16:16
  28.5.2022.

  Nikšićka policija uhapsila je M. M. (26) nakon što su službenici zaplijenili 39 pvc pakovanja marihuane, ukupne mase oko 50 grama, koju je osumnjičeni, kako se sumnja, prethodno sakrio u jedan napušteni objekat.

 • 11:19
  28.5.2022.

  U Crnoj Gori nema dovoljno podataka o osobama oboljelim od demencije i njihovim potrebama, kao ni o neformalnim vidovima podrške. Usluge osobama oboljelim od demencije uglavnom se svode na institucionalnu zaštitu, dok podrška izostaje posebno u ruralnim područjima Crne Gore.

 • 10:41
  28.5.2022.

  Nikšićku opštinu prije nekoliko dana zahvatilo je veliko nevrijeme praćeno gradom, a iz Opštine najavljuju da će 30. maja opštinska Komisija za procjenu štete od elementarnih nepogoda početi da obilazi zasade na kojima je pričinjena šteta.