Pet osoba procesuirano zbog krađe auta, cigareta, pića, akumulatora…

niksic_panorama_2_2_7
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.09.2018. u 13:14

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju, rasvjetljavanju i dokazivanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta izvršenih na teritoriji Opštine Nikšić, u septembru 2018. godine, rasvijetlili osam krivičnih djela i nadležnom tužilaštvu procesuirali pet osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

“Naime, službenici CB Nikšić su, rasvijetlili četiri krivična djela i to krivično djelo teška krađa, krivično djelo teška krađa u pokušaju i dva krivična djela oduzimanje vozila. Krivična prijava u redovnom postupku je podnijeta protiv J.D. (20) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa u saizvršilaštvu sa T.V. (32) iz Nikšića, na štetu marketa „Idea“. Oni su, sumnja se, otuđili cigarete i alkoholna pića u vrijednosti od oko 1900 eura. J.D. je od strane službenika policije zatečen u vršenju krivičnog djela na štetu ovog marketa, 01.09.2018. godine, i u tome je spriječen i lišen slobode. Na teret mu se stavlja, pored krivičnog djela teška krađa i krivično djelo teška krađa u pokušaju.

Policijski službenici su daljom kriminalističkom obradom došli do sumnje da je T.V. počinio i dva krivična djela oduzimanje vozila. T.V. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa i dva krivična djela oduzimanje vozila, i nakon saslušanja kod nadležnog tužioca taj tužilac je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu”, navodi se u saopštenju.

Službenici nikšićke policije su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv I.V. (37) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela krađa. On je na štetu tri lica, kako se sumnja, otuđio akumulatore, građevinsku opremu i kardon.

Policijski službenici su nadležnom tužiocu podnijeli i krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv P.V. (20) i M.V. (23), oba iz Nikšića, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa na štetu jednog lica. Oni su, kako se sumnja, provalili u porodičnu kuću i iz njene unutrašnjosti otuđili 800 eura.

 

izvor: Antena M

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Ukoliko je dječak uputio prijetnju ili u nekom drugom kontekstu naveo da će nešto uraditi sebi ili vršnjacima, škola je morala reagovati po pravilniku i otvoriti slučaj, jer dužnost škole jeste da ispita o čemu je riječ i da uključi roditelje i, ukoliko je potrebno, Centar za socijalno i policiju", kazala je za naš portal psihološkinja Monika Sekulović povodom slučaja u OŠ "Ratko Žarić".
U Crnoj Gori jutros se u nižim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima, a na prevojima i u višim predjelima moguća je pojava poledice, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG).