Plužine: Uhapšen zbog sumnje da je ranio sugrađanina nožem

policijska_traka
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.02.2016. u 15:59

Nikšićka policija je, u saradnji sa kolegama iz Plužina, lišila slobode Radoša Jovovića (26) iz Plužina zbog sumnje da je nožem nasrnuo na sugrađanina Gorana Blagojevića (33) i tom prilikom mu nanio dvije ubodne rane u predjelu stomaka.

Blagojević je odmah prevezen u nikšićku Opštu bolnicu, gdje je nakon operacije smješten u jedinicu Intenzivne njege i stabilnih je vitalnih parametara.

Kako se sumnja, Jovović je sinoć oko 1 i 30 poslije ponoći, nakon kraće prepirke u lokalu ‘’Galija2’’, nasrnuo na Blagojevića.

On je predat zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici, koji je djelo okarakterisao kao ubistvo u pokušaju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U sklopu kontinuiranih i koordinisanih aktivnosti koje sprovode Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB), a u okviru svojih zakonskih ovlašćenja preduzete su mjere i radnje u cilju uskraćivanja boravka i zabrane ulaska za 28 stranih državljana.
Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović poručio je da je Crna Gora evropski rekorder u zaplijeni cigareta. On je to danas kazao u prostorijama privatne firme "M Construction" gdje je spaljeno 3.048 paketa cigareta zaplijenjenih u Luci Bar.