Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:08
21.8.2019.

“Podijelimo, jer zajedno možemo više” i u Nikšiću

Humanitarna akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine, proširena je i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.


Udruženje poziva sve zainteresovane koji su u mogućnosti da podrže akciju, da doniraju pribor i opremu za školu, ali i toplu i očuvanu garderobu i obuću, a donacije će biti podijeljene porodicama koje su na evidenciji udruženja "Roditelji". 

Zainteresovani koji žele podržati ovu akciju u Nikšiću mogu donaciju ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u ovom gradu, uz prethodni poziv na broj telefona 063 493 493, jer Igračkoteka tokom ljeta radi samo za vrijeme održavanja radionica.

Osim toga, biće omogućen i još jedan vid donianja, u saradnji sa Domaćom trgovinom. Od 26. do 31. avgusta u njihovom marketu Conto, u ulici Rudo polje bb, biće postavljena korpa u kojoj će zainteresovani građani imati priliku da ostave donacije.

Sve informacije o načinima doniranja i onome što je najpotrebnije da se obezbijedi, pružaće volonteri udruženja Roditelji, kao i Alfa centra, koji su se pridružili akciji na ovaj način.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 20:04
  20.2.2020.

  U znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i večeras je u našem gradu održana litija, kojoj je prethodio moleban u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog.

 • 18:46
  20.2.2020.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 16:54
  20.2.2020.

  Nova lična karta sadržaće čip i moći će da se koristi u elektronskoj trgovini, saopštila je Milanka Baković, generalna direktorica za građanska stanja i lične isprave u MUP-u, nakon današnje sjednice Vlade.

 • 15:57
  20.2.2020.

  U udesu koji se danas oko 15h dogodio kod Hotela Onogošt, lakše je povrijeđena Nikšićanka A. Š. (45).