Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:08
21.8.2019.

“Podijelimo, jer zajedno možemo više” i u Nikšiću

Humanitarna akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u avgustu, od ove godine, proširena je i na Nikšić, gdje zainteresovani mogu donirati na nekoliko načina i tako pomoći socijalno ugroženoj djeci da se pripreme za novu školsku godinu.


Udruženje poziva sve zainteresovane koji su u mogućnosti da podrže akciju, da doniraju pribor i opremu za školu, ali i toplu i očuvanu garderobu i obuću, a donacije će biti podijeljene porodicama koje su na evidenciji udruženja "Roditelji". 

Zainteresovani koji žele podržati ovu akciju u Nikšiću mogu donaciju ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u ovom gradu, uz prethodni poziv na broj telefona 063 493 493, jer Igračkoteka tokom ljeta radi samo za vrijeme održavanja radionica.

Osim toga, biće omogućen i još jedan vid donianja, u saradnji sa Domaćom trgovinom. Od 26. do 31. avgusta u njihovom marketu Conto, u ulici Rudo polje bb, biće postavljena korpa u kojoj će zainteresovani građani imati priliku da ostave donacije.

Sve informacije o načinima doniranja i onome što je najpotrebnije da se obezbijedi, pružaće volonteri udruženja Roditelji, kao i Alfa centra, koji su se pridružili akciji na ovaj način.

Ostale vijesti iz kategorije