Posjetili smo studentski dom “Onogošt”, studenti oduševljeni

cimerke
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2016. u 06:31

Hotel Onogošt nedavno je otvorio vrata studentima raznih gradova Crne Gore, koji će u njemu naći kutak tokom studentskih dana.  

Prilikom posjete portala Onogošt ovom novom studentskom domu, studenti nijesu krili zadovoljstvo ambijentom.

Udobne sobe, bife sa pogledom na grad, moderna čitaonica, prodavnica i kuhinja na svakom spratu, samo su dio onoga što su oni naveli kao razloge koji će doprinijeti da se sa zadovoljstvom sjećaju studentskih dana.

Tako su cimerke i studentkinje prve godine Dobrković Anja i Lutovac Aleksandra veoma zadovoljne cjelokupnim smještajem.

“Ovdje je veoma lijepo i uslovno. Ne postoji baš nijedna sitnica koju bi trebalo promijeniti”, složile su se one.

Ksenija Velfel, studentkinja druge godine njemačkog jezika i književnosti došla je u naš grad iz Herceg Novog. Ona je boravila u starom studentskom domu iz kojeg nosi lijepa iskustva, ali je, kako je istakla, ovdje neuporedivo bolje iz više razloga.

“Mnogo je mirnije, imamo veću terasu, veći je prostor u našoj sobi. Imamo i zasebno kupatilo što čini i da imamo svoju intimu, svoj kutak. Možemo da učimo na miru, bez ometanja i za sada je sve super”, zadovoljna je Ksenija.

A njen nešto stariji kolega, Halilović Emil iz Bijelog Polja, student treće godine engleskog jezika i književnosti rekao nam je da je tek dvije noći proveo ovdje, ali, kako se čini, to je bilo dovoljno da stekne najbolje utiske. Ipak, imao je i jednu sitnu zamjerku.

“Ne sviđa mi se što nema interneta, a ostalo je odlično, sobe su lijepe, moderne, renovirane. Cijena soba je, takođe, u redu”, kazao je Emil i dodao da se nada novim poznanstvima u studentskom domu.

Po svemu sudeći, studenti su već sada oduševljeni domom, ali to nije sve. Naime, prema riječima menadžerke Hotela Milice Abramović, postoje razni planovi za dodatne sadržaje.

“Prioritet je izrada lounge bara, koji će se prostirati na 200 metara kvadratnih. Vjerujem da će biti moderan lounge bar, ne samo za studente, već i za sve stanovnike našeg grada. Osim toga, imaju na raspolaganju sto za snuker. To je jedini snuker u cijeloj Crnoj Gori. Postoje još mnoge zamisli čija realizacija predstoji uskoro”, najavila je Abramović i dodala da je, po njenom mišljenju, ovaj objekat najbolji izbor, ne samo u Nikšiću, nego i u Crnoj Gori.

Hotel je, takođe, omogućio studentima da po cijeni od sedam eura imaju tri hotelska obroka, kao i povoljnu ponudu za televiziju i internet.

Boravak u domu iznosi 116 eura, od čega Ministarstvo plaća 80 odsto, a studenti 23 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

Po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapšeno je još nekoliko službenika Uprave prihoda i carina (UPC), zbog sumnje da su umiješani u krađu zaplijenjenih cigareta koje je trebalo da budu uništene, saopšteno je iz Tužilaštva.
Prije pola godine uprava nikšićkog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ podnijela je krivičnu prijavu protiv bivšeg direktora te firme Velizara Vojinovića, a ovih dana zatražiće od Vrhovnog državnog tužilaštva odgovor da li je formiran predmet po prijavi i ukoliko jeste u kojoj je fazi.