Postavljene klupe, sto i info tabla kod Slanog jezera

klupe_sto_slano
DMEN
  • Autor onogost.me
  • 04.07.2019. u 13:04

Društvo mladih ekologa (DMEN) je, u okviru projekta „Učinimo vode ljepšim“, postavilo dvije klupe, sto i info tablu na prilazu Slanom jezeru.

„Klupe i sto su postavljeni na uzvišenju sa sjeverne strane jezera, odakle se pruža idealan pogled i omogućiće ugodniji boravak posjetiocima. Info tabla postavljena pored puta i sadrži fotografije i informacije o Slanom jezeru i važna obavještenja koja se tiču kodeksa ekološkog ponašanja prilikom boravka na jezeru i prilikom bavljenja sportskim ribolovom. Kroz ovu aktivnost želimo i dodatno doprinijeti ekoturističkoj valorizaciji jezera i kraja koji za to pružaju odlične uslove“, kazali su iz DMEN-a.

Projekat „Učinimo vode ljepšim“, je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U Crnoj Gori, ReLOaD program sprovodi se u partnerstvu sa opštinama Nikšić, Tivat, Kotor, Pljevlja i Podgorica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.