Potpisan Memorandum o saradnji MUP-a i Alfa Centra: Za bezbjedniji saobraćaj na crnogorskim putevima

getimage
MUP
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2015. u 19:20

Ministarstvo unutrašnjih poslova i NVO „Alfa centar“ iz Nikšića potpisali su danas Memorandum o saradnji u oblasti bezbjednosti saobraćaja, a u cilju podizanja svijesti svih građana o važnosti poznavanja i poštovanja saobraćajnih propisa.

U ime Ministarstva Memorandum je potpisao generalni direktor Direktorata za bezbjednosno-zaštitne poslove i nadzor Miloš Vukćević, a u ime „Alfa centra“ izvršni direktor organizacije, Aleksandar Dedović.

“U ime Alfa Centra i u ime stotinu mladih ljudi koji, u dvadeset gradova Crne Gore, žive i rade za bezbjednost u saobraćaju, mogu da kažem da je ovo jedan veliki dan u našem radu koji je došao poslije tačno devet godina truda da doprinesemo boljem poznavanju i poštovanju saobračajnih propisa u Crnoj Gori, te na kraju većem stepenu saobraćajne kulture kod svih građana“, kazao je Dedović tokom današnjeg potpisivanja Memoranduma.

On je kazao da u Alfa Centru ovo doživljavaju kao veliku nagradu i podstrek, ali i obavezu da nastvae putem kojim su krenuli. Dedović smatra  da u Crnoj Gori ima prostora da se ova oblast itekako unaprijedi kroz, kako je kazao, zajedničku akciju, koordinaciju i komunikaciju među institucijama države na prvom mjestu, a potom i ostalih segmenta, civilnog sektora,  medija i nevladinih organizacija, politikičkih partija, sindikata i biznis sekotra. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno oblačno sa slabom kišom, na sjeveru uglavnom sa slabim snijegom i susnježicom.