Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:52
15.5.2019.

Prehrambeni proizvodi maturanata na Đačkom sajmu hrane

U organizaciji profesora prehrambene grupe predmeta i maturanata obrazovnog programa Prehrambeni tehničar, u Prvoj srednjoj stručnoj školi danas je održan tradicionalni, Peti đački sajam hrane.


Na štandovima su se našli proizvodi koje su učenici proizveli u školskoj laboratoriji.

“To su: kvalitetno crno vino, ratlokum i karamele. I ove, kao i prethodnih godina, učenici su pokazali visok stepen odgovornosti i organizovanosti i spremni su da krenu samostalno u novi život i izazove koje on nosi. U organizaciji sajma učestvovale su firme iz Nikšića kojima se ovim putem zahvaljujemo”, kazala je profesorica prehrambene grupe predmeta Svetlana Mijušković.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:09
  22.8.2019.

  Zbog niskog vodostaja SRK Niksić je uz prisustvo inspektora za Slatkovodno ribarstvo uveo je ribolovni zabran na rijeci Zeti.

 • 11:07
  22.8.2019.

  Institucija Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore saopštila je da izražava najstrožiju osudu zbog skrnavljenja episkopskog dvora Eparhije ostroško - nikšićke Crnogorske pravoslavne crkve (CPC) u Nikšiću i očekuje da će počinilac, ili više njih, vandalskog čina biti brzo otkriveni i efikasno procesuirani.

 • 10:18
  22.8.2019.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

 • 08:22
  22.8.2019.

  Udruženje mladih sa hendikepom u saradnji sa NVO GEO - EKO Montenegro realizuje projekat "Zaposljenjem do veće inkluzije OSI u društvu".