Prodato 10.000 karata na bazenu

bazen_prva
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2016. u 13:01

Dva mjeseca od ponovnog otvaranja bazena u Sportskom centru poklopilo se sa prodatom desetohiljaditom kartom. 

Tim povodom, kupac jubilarne karte dobiće na poklon mjesečnu kartu za korišćenje bazena.

“Ovo je samo jedan mali znak pažnje, 10.000 je jedna respektabilna brojka. Mi smo zadovoljni sa načinom funkcionisanja bezena, zadovoljni smo sa brojem polaznika, sistem dobro funkcioniše i nemamo primjedbi građana. Po završetku Olimpijade očekujemo sastanak sa predstavnicima Vaterpolo saveza i sa predstavnicima Opštine kada ćemo definisati neke detalje i sporazume koje smo potpisali i da onda startujemo sa školom plivanja i školom vaterpola”, kazao je direktor Sportskog centra, Predrag Ivanović, dodajući da očekuje da će se tokom jeseni i zime nastaviti ovakva posjeta.

Ipak, ova velika suma nije danas jedini pokazatelj kvaliteta nikšićkog bazena.

Ovaj objekat će biti domaćin juniorskoj reprezentaciji koja dolazi sjutra na pripreme za Svjetsko prvenstvo koje se u Podgorici održava krajem mjeseca.

Bazen je izgrađen je 1972. godine. Bio je kratko u upotrebi 2000. i 2001. godine, nakon čega je zbog velikih troškova održavanja zatvoren.

Otvaranjem bazena grad je dobio reprezentativan objekat za razvoj vaterpola i plivanja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Stručnjaci upozoravaju da moramo imati usaglašene strategije i zakone kako ne bismo ostali bez pitke vode, šuma, ali i nekih životinjskih i biljnih vrsta. Dok izglasavamo zakone koji bi trebalo da nas štite od klimatskih promjena, na terenu se dešavaju dramatične promjene.
Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.