Prvi nikšićki Critical Mass sljedeće subote

mapa-cm-nk-maj2016
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 07.05.2016. u 16:10

Biciklo.me u saradnji sa Kulturnim centrom Punkt i Omladinskim klubom iz Nikšića organizuje prvu Critical Mass vožnju u gradu pod Trebjesom u subotu 14. maja.

Mjesto održavanja je Trg Slobode, a iz Biciklo.me su najavili da će sa Trga biciklistička kolona proći ulicama u užem centru grada, doći do kružnog toka i vratiti se na polaznu tačku.

“Biciklo.me, koje se već prekalilo u organizaciji Critical Mass vožnji u Podgorici, priskače u pomoć Kulturnom centru PUNKT i Omladinskom klubu Nikšić, koji su se poduhvatili organizacije prve Critical Mass vožnje u gradu pod Trebjesom. Nikšić će se u subotu priključiti stotinama gradova u kojima se ljudi jednom mjesečno zajedno vozikaju biciklima s ciljem skretanja pažnje na alternativne vidove gradskog prevoza i na to da je biciklo skoro pa savršeno za kraća i rastojanja srednje dužine, nezavisno od godina koje okreću pedale”, kažu iz Biciklo.me. 

Critical Mass će početi u 12 časova. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.
Tokom ljetnjih mjeseci se dešava da od Vodovoda kupujemo vodu koja se doprema cisternama u našu mjesnu zajednicu, ali to zna da bude dosta skupo zbog cijene prevoza, kazao je u emisiji "Mreža" na TVCG predsjednik Mjesne zajednice Vilusi, Vidak Šabanović.