Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Putevi klizavi i mokri

mokri_putevi_konacna
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2016. u 07:15

U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.

U mjestu Markovići saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila, od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta. Mimo ovih termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica - Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 14 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva - Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići saobraća se uz postavljenu semaforsku signalizacija. 

Režim saobraćaja, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić - Vilusi, u mjestu Trubjela promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12 i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaj na dionici Cetinje - Njeguši biće, zbog rekonstrukcije puta, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj će, za sve vrste vozila, biti prekinut od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica, auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen u trajanju ne dužem od 15 minuta od osam do deset sati i od 12 do 14 sati.

Zbog radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-4.1 na dionici Šavnik - Žabljak, lokalitet ulaz u Žabljak, odobrava se promjena saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, od sedam do 17 sati uz povremene prekide saobraćaja ne duže od deset minuta.

Zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 sati i od 22 sata do šest sati.

Na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni zbog postavljanja zaštitnih mreža.

Zbog radova na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog radova na državnim putevima M-8 dionica Pljevlja - Mihailovica, R-4 dionica Pljevlja - Đurđevića Tara i R-3 dionica Pljevlja - Metaljka, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas će, zbog kavanja kosina na magistralnom putu Petrovac - Bar, lokalitet Mišići, biti promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 12 sati, a saobraćaj će biti povremeno prekidan od devet do 11 sati, ne duže od deset minuta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.