Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radmila Miljanić Petrović uživa u majčinstvu

img_2073-768x1022-768x555
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.11.2017. u 13:53

Radmila Miljanić Petrović, jedna od najljepših crnogorskih rukometašica, prije nepuna dva mjeseca rodila je dječaka kome su ona i njen suprug Vanja dali ime Vojin. Zlatna lavica, djevojka koja je svojom igrom plijenila na terenu odlučila je da jedno vrijeme sport ostavi po strani, i da se potpuno posveti porodici.

“Kada sam Vojina prvi put uzela u ruke poslije porođaja koji je bio prilično iscpljujući jer je Vojin bio krupna beba bila sam u prvi mah zbunjena, jer sam se upoznavala sa nekim koga sam nosila u stomaku devet mjeseci. A, onda su počele da naviru emocije. Nevjerovatan osjećaj koji se teško može riječima opisati. To mogu samo majke da razumiju i znaju”, kaže Radmila.

Ipak, tvrdi da se odlično snalazi.

“Imala sam iskustva sa bebama jer moja sestra ima četvoro djece i praktično sam bila dio njihovog odrastanja, ali, ipak, je ovo nešto sasvim drugačije. Odgovornost i strah su bili prisutni u prvim danima nakon izlaska iz bolnice ali majčinski instikt brzo proradi i kasnije sve postaje rutina. Prosto uživate u tim obavezama. To su slatke muke”, dodaje ona.

“Moj suprug je jako posvećen našoj bebi, naravno onoliko koliko mu posao to dozvoljava. Iskreno, prijatno sam iznenađena jer on uopšte nema strah kada je beba u pitanju. Nema konkretne “obaveze” ali je tu da mi pomogne oko kupanja i nosanja, jer Vojin sada ima grčeve pa mu prija kada ga nosimo. I naravno, Vojin obožava da zaspe na tatinim grudima”, priča Radmila.

Rođenje sina je kaže mnogo promijenilo, a u njihov dom unijelo radost.

“To je velika promjena, život se mijenja, naravno u pozitivnom smislu. Vojin je u našu kuću unio veliku radost i toplinu, potpuno nas je oplemenio. Biti roditelj je nešto najljepše na svijetu”, iskrena je ona.

Radmila nema neostvarenu želju. Sa policama punim medalja i najsjajnijom i najvrijednijom, a to je njen sin i porodica, kaže da bi bila jako neskromna kada bi je imala.

 

Izvor: CdM / Magazin Nina

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mještani romskog naselja Brlja u Nikšiću ogorčeni su na lokalnu upravu koja ništa ne preduzima povodom nehigijenskih uslova u kojima žive. U ovom naselju živi oko 70 Roma praktično na izvoru zaraze, bez osnovnih uslova i traže od Opštine preseljenje.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine