Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
09:04
12.7.2019.

Razvojni centar: Radionica “Razigravanje”

U prostorijama Igračkoteke i Razvojnog centra večeras od 18h biće održana razvojna radionica pod nazivom “Razigravanje”, koja je namijenjena djeci jaslenog uzrasta, od 1 do 3 godine.


Radionica je osmišljena da roditeljima pruži uvid u osnove socijalnog, emocionalnog, saznajnog, jezičkog i fizičkog razvoja djeteta. Učesnici će imati priliku da postave pitanja o nedoumica sa kojima se susreću kao roditelji, kao i da razmjene iskustva sa drugim učesnicima. Kroz praktične primjere, roditelji će moći da se dodatno upoznaju sa razvojem svog djeteta u stimulativnoj sredini, kao i upustva kako kod kuće mogu raditi sa djetetom, u cilju njegovog  što boljeg razvoja.

“U toku ove radionice posebna pažnja biće posvećena razvoju motoričke spretnosti djeteta i motoričkih vještina koje odgovaraju tom uzrastu. Mališani će, kroz igru, učiti o prostornim odnosima, shvatati suprotne pojmove i razvijati svoje saznajne potencijale”, naveli su iz Udruženja “Roditelji”.

Radionicu vodi defektološkinja Ivana Popović, a broj mjesta je ograničen na 7. Prisustvo roditelja je obavezno.

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra Nikšić, u Osnovnoj školi “Luka Simonović“, u ulici Nikole Tesle bb (ulaz sa dvorišne strane). Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e-mail [email protected], broj telefona 063 493 493  ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar Nikšić.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije