Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

”Siguran kompas 2016” za Televiziju Nikšić

siguran_kompas
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.12.2016. u 06:51

Televizija Nikšić jedan je od dobitnika priznanja ''Siguran kompas 2016'', koje dodjeljuje NVO ALFA Centar za izuzetan doprinos širenju ideje evroatlantizma u Crnoj Gori.

Pored TV Nikšić koja je dobila priznanje u konkurenciji medija, među ovogodišnjim laureatima našli su se i  Ambasada Slovačke u Crnoj Gori u konkurenciji organizacija/institucija, dok su u pojedinačnoj konkurenciji nagrađeni prof. dr Branislav Radulović i novinarka Zorica Kumburović.

„Isticanjem pojedinaca, organizacija i medija koji svojim zalaganjem doprinose boljem poznavanju i razumijevanju integracija Crne Gore u Sjeveroatlantski savez željeli smo istovremeno motivisati i ostale subjekte u zajednici da nam se pridruže u ovoj misiji. Konstatujemo da je iz godine u godinu konkurencija sve brojnija što nas uvjerava da je ovaj crnogorski put prepoznat kao ispravan i podržan od šire javnosti. Uručenje ovogodišnjeg priznanja će se realizovati u okviru obilježavanja desetogodišnjice rada ALFA Centra što nama kao organizatorima predstavlja posebnu i čast i obavezu“, kazao je izvršni direktor ALFA Centra, Aleksandar Dedović.    

Svečano uručenje priznanja biće organizovano 14. decembra u Nikšićkom pozorištu u okviru proslave desetogodišnjice rada ALFA Centra.  

U predlaganju i odabiru ovogodišnjih laureata učestvovali su dobitnici priznanja iz prethodnih godina.

Priznanje »Siguran kompas«  ustanovljeno je 2010. godine, a dodjeljuje se za izuzetan doprinos u promociji značaja međunarodne saradnje, bezbjednosti i širenju ideje evroatlantizma u Crnoj Gori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić krivično su procesuirali Z.G. (52) iz Nikšića koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.